Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
64 komentara

Bandić bi 'lijepu fontanicu' i na Radničkoj: Neće puno koštati

Ako već radimo kružni tok, travnjak, cvjetnjak i pločice, onda provucimo cijev i napravimo fontanicu, neće nas to puno koštati, a puno se vidi, rekao je Bandić

Slavko Midžor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
64 komentara

Đorđe, ajde molim te na ovom kružnom toku sagradi jednu lijepu fontanu, kao i ovi što su je napravili preko puta. Nismo veća rđa ni sirotinja. Ako već radimo kružni tok, travnjak, cvjetnjak i pločice, onda provucimo cijev i napravimo fontanicu, neće nas to puno koštati, a puno se vidi, tim se riječima gradonačelnik Milan Bandić obratio Đorđu Pavlici, šefu gradilišta na Radničkoj cesti. Na pitanje kako je zadovoljan radovima posegnuo je za njemačkom poslovicom: Povjerenje je dobro, ali kontrola je još bolja.

- Obilazit ćemo gradilište dva tjedna i vjerujem da će početkom rujna 90 posto radova biti dovršeno. Ovim putem želim se ispričati građanima zbog buke i prašine. Vidjet ćete kako će to biti zbigecano. Zbog izgradnje poslovnih zgrada te mnoštvo novih sadržaja u zoni Radničke ceste, ovi zahvati su se pokazali nužnima kako bi se promet u novim uvjetima, kvalitetno i neometano mogao odvijati. Bit će svi zadovoljni kada se sve privede kraju, povećati će se propusna moć, te će novi kružni tok riješiti prometne čepove na raskrižju Radničke i Zaharove - rekao je Bandić. 

Unutar koridora Radničke projektiran je glavni kolnik s 542 parkirališna mjesta te obostrano nogostupi s biciklističkim stazama. Pored toga, radovi su i na raskrižju s Vukovarskom ulicom čime se omogućuje povoljnije odvijanje prometa. Na cijeloj dionici Radničke ceste obnoviti će se asfalt, te će se izgraditi nova rasvjeta. 

Planirani rok završetka je 15. kolovoza, a do tada će se promet odvijati obilzanim putem. Ukupna vrijednost radova iznosi oko 30 milijuna kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message