Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
96 komentara

Bandić: Ja sam lijep čovjek i prosječno pametan, za sebe

Šta mislite da je Moody's to napisao zato što je gradonačelnik Zagreba za naš proračun, a da je tamo napisao 'zato što je Čović ružniji, rekao je Milan Bandić

Sanjin Strukić / PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL
96 komentara

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i pročelnik za financije Slavko Kojić u petak su opovrgnuli da je Grad Zagreb pred financijskim kolapsom te su kazali kako je njegov dug prošle godine bio gotovo tri puta niži nego 2001. godine. RTL javlja kako su rekli i da enormno zaduženje Zagrebačkog holdinga opterećuje kreditnu sposobnost Grada.

- Grad Zagreb je učinio sve potrebno kako bi očuvao svoju blagajnu stabilnom, netaknutom i nezaduženom - rekao je Kojić.

Bandić je najavio i kako će nakon lokalnih izbora predstaviti novu listu ljudi u Holdingu. Najavio je kako će depolitizirati upravljačku funkciju.

Na pitanje novinara što je bilo 2008. godine, kada je Bandić još djelovao u Holdingu, uputio je novinare da odgovore potraže u Holdingu. Pri tome je novinarku zamolio da ne vrti očima.

- Ja nisam toliko ružan. Ja sam lijep čovjek i prosječno pametan, za sebe. Šta mislite da je Moody's to napisao zato što je gradonačelnik Zagreba za naš proračun, a da je tamo napisao 'zato što je Čović ružniji. Ne, to je napisano jer ne znaju upravljati sustavom, pali su na ispitu. I reći ću vam samo još nešto - ostalo pitajte u Holdingu - rekao je Bandić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message