Obavijesti

News

Komentari 96

Bandić: Ja sam lijep čovjek i prosječno pametan, za sebe

Bandić: Ja sam lijep čovjek i prosječno pametan, za sebe
1

Šta mislite da je Moody's to napisao zato što je gradonačelnik Zagreba za naš proračun, a da je tamo napisao 'zato što je Čović ružniji, rekao je Milan Bandić

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i pročelnik za financije Slavko Kojić u petak su opovrgnuli da je Grad Zagreb pred financijskim kolapsom te su kazali kako je njegov dug prošle godine bio gotovo tri puta niži nego 2001. godine. RTL javlja kako su rekli i da enormno zaduženje Zagrebačkog holdinga opterećuje kreditnu sposobnost Grada.

- Grad Zagreb je učinio sve potrebno kako bi očuvao svoju blagajnu stabilnom, netaknutom i nezaduženom - rekao je Kojić.

Bandić je najavio i kako će nakon lokalnih izbora predstaviti novu listu ljudi u Holdingu. Najavio je kako će depolitizirati upravljačku funkciju.

Na pitanje novinara što je bilo 2008. godine, kada je Bandić još djelovao u Holdingu, uputio je novinare da odgovore potraže u Holdingu. Pri tome je novinarku zamolio da ne vrti očima.

- Ja nisam toliko ružan. Ja sam lijep čovjek i prosječno pametan, za sebe. Šta mislite da je Moody's to napisao zato što je gradonačelnik Zagreba za naš proračun, a da je tamo napisao 'zato što je Čović ružniji. Ne, to je napisano jer ne znaju upravljati sustavom, pali su na ispitu. I reći ću vam samo još nešto - ostalo pitajte u Holdingu - rekao je Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk