Obavijesti

News

Komentari 148

Bandić: Mrak Taritaš može jambrati ili biti konstruktivna

Bandić: Mrak Taritaš može  jambrati ili biti konstruktivna
1

Amruš je 1906. napravio dvije fontane na Zrinjevcu. Valjda je za 100 godina Zagreb zaslužio tri fontane, kazao je Milan Bandić koji je stao u obranu gradnji fontana

VIDEO

U Zagrebu je u ponedjeljak ujutro u Ulici Hrvatske bratske zajednice počela gradnja novih fontana.

- Tri fontane koštaju 50 milijuna kuna, a to je duplo manje od vodospreme Cerje. Nikad nije vrijeme ako nećete ništa napraviti. U ovo vrijeme će neki reći ''je trebalo, nije trebalo''. Amruš je 1906. napravio dvije fontane na Zrinjevcu. Valjda je za 100 godina Zagreb zaslužio tri fontane - kazao je za N1 televiziju gradonačelnik Milan Bandić sa samog gradilišta. Bandić smatra da se nastavkom gradnje fontana samo podiže urbana osovina Zagreba.

Upitan kako komentira kritike projekta fontane koje je izrekla bivša ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš, Bandić je kazao kako ona samo razmišlja svojom glavom. 

Podsjetimo, Mrak Taritaš je kazala da su s jedne strane fontane, a s druge strane je Trnje koje još nema riješen vodovod, odvodnju i neke druge stvari. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ali to su nevidljivi projekti komunalne infrastrukture koji se ne vide. Zovemo ih Bandićeve fontane jer je to nešto što se vidi - kazala je u nedjelju Mrak Taritaš.

- Nije njoj ništa preostalo osim da jambra i kritizira ili da bude konstruktivna. Preporučio bih joj da bude konstruktivna oporba. Što je opoziciji preostalo? Da afirmira ono što radimo dobro i da upozori ako nešto radimo loše. Ovo je pucanj u prazno -  rekao je Bandić koji se osvrnuo i na kritike Davora Bernardića.

- Koliko god bude bilo više kritika gradonačelnik će više ustrajati da realizira ono što je naumio. Savjest mi je čista - rekao je.

'Dali smo podršku Vladi. Očekujem da sjednemo zajedno'

Upitan što očekuje od Vijeća za suradnju i hoće li biti u njemu Bandić je odgovorio kako je ova Vlada dobila njegovu podršku.

- Dali smo podršku Vladi. Očekujem da sjednemo zajedno i vidimo što možemo napraviti za građane. Kukuriku koalicija nije imala za potrebu sjesti s gradonačelnikom. Za dogovor trebaju dva, a za prekid ljubavi je dovoljan samo jedan - rekao je Bandić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina