Obavijesti

News

Komentari 7

Bandić: Nisam Batman da nadlijećem grad s puškom

Bandić: Nisam Batman da nadlijećem grad s puškom
3

Ja sam 16 sati na ulici, 24 sata ne mogu biti. Kaj bi kao Batman s puškom trebao nadljietati grad?, komentirao je Bandić prijetnje stanarima Vrbana

VIDEO

Nakon sjednice zagrebačkog Poglavarstva, gradonačelnika Milana Bandića novinari su tražili komentar na izjave Mijodraga Šimunca, optuženog  za napad na Igora Rađenovića, koji je rekao kako ga je policija natjerala da kaže da je jedan od naručitelja napada upravo Bandić.
- Iznenadilo je to i mene. Ne mogu vjerovati da je to istina i ne želim komentirati. Na račun moje adrese bez dokaza je svašta izrečeno. Ja mirno spavam - kazao je Bandić. Tražili su i komentar o prijetnjama stanarima Vrbana kojima je voda u stanovima bila zagađena.
- Bez obzira na to jesu li prijetnje anonimne ili potpisane, to je nedopustivo. Policija i sud trebaju raditi svoj posao. Grad će pomoći gdje bude mogao. Dugove za vodu i ispiranje zagađenih cijevi gradu nitko nije platio, kao ni dugove za Kupsku. Ja sam 16 sati na ulici, 24 sata ne mogu biti. Kaj bi kao Batman s puškom trebao nadljietati grad? Gradu nitko nije platio dugove i sad je na sudu. Svjestan sam da ne možemo pobjeći od objektivne odgovornosti i žao mi je što se to dogodilo. Neodgovorni ljudi su napravili jezero u središtu grada. Smjestili smo ljude na toplo, a na kraju nas njihovi odvjetnici optužuju - kaže Bandić. Podsjetimo, prošle godine urušila se Kupska ulica tijekom iskapanja gradilišta. Naručitelj radova je HEP, a izvođači Tehnika i Koneks. Prošle godine puno se govorilo o zagađenoj vodi u Zagrebu.
- Ko žabac sam se napuhao koliko sam vode popio. Piti vodu na svim zagrebačkim bunarima nije štos. Radio sam to iz očaja jer više nisam znao što raditi. Često u zoru razmišljam o tome - dodao je Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović