Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Bandić otvorio vrtić u Odri, ljudi žele i sportsku dvoranu

Grad je u nekoliko navrata obećavao gradnju, no zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa to se konstantno odgađalo. Prije dva tjedna Ministarstvo graditeljstva odbilo je posljednju žalbu....

2 komentara

- Bit ćemo mala zajednica, a došli smo upotpuniti predškolske ustanove na području Odre, rekla je Deana Dašić, ravnateljica privatnog vrtića Mudre glavice u zagrebačkoj Odri. Vrtić u ovom prigradskom naselju otvorio je gradonačelnik Milan Bandić. Više od problema s vrtićem stanovnike Odre brine kada će se početi graditi dugo najavljivanja sportska dvorana u sklopu Osnovne škole Odra. 

Prije dvije godine izgrađena je nova škola na mjestu gdje je prije gotovo 160 godina osnovana škola u tom dijelu grada. Međutim, u sklopu škole tada nije izgrađena dvorana pa djeca i danas vježbaju u učionicama ili na hodnicima. 

Grad je u nekoliko navrata obećavao gradnju, no zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa to se konstantno odgađalo. Prije dva tjedna Ministarstvo graditeljstva odbilo je posljednju žalbu susjeda na gradnju dvorane pa nema zakonskih prepreka da gradnja počne.

Roditelji ipak strahuju da grad nema novca u proračunu i da će se rješenje ovog problema opet odgoditi. Gradonačelnik Milan Bandić na otvorenju vrtića nije želio govoriti kad će početi s izgradnjom, no iz Ureda za obrazovanje rekli su da bi to moglo biti ove godine.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message