Obavijesti

News

Komentari 194

Bandić: To nije bio terorizam, to je bilo djelo luđaka, patologa

Bandić: To nije bio terorizam, to je bilo djelo luđaka, patologa
10

Vani se ovakve stvari događaju na dnevnoj bazi, a Zagreb je siguran grad, rekao je gradonačelnik koji se naljutio na spomen Kalinića, a šutio o čuvarima kraj fontana

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić subotnje je jutro proveo obilazeći fontane preko puta Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Bio je zadovoljan njihovim probnim radom, te je istaknuo kako sva automatika radi i najavio vodeni ekran kojeg će uskoro postaviti. Ponosan je na čistoću vode u svojim fontanama.

- Voda u njima jedna je od najčišćih u Europi i ljudi će bez straha moći s njom biti u kontaktu - rekao je dobro raspoloženi Bandić, dok je s platoa odjekivala klasična glazba. 

Međutim, nakon što su novinari okrenuli temu na aktualne eksplozije u Zagrebu, gradonačelnik se prilično razljutio. Nakon što ih je ponovo optužio da siju strah i paniku, građane je pozvao na mir i prisebnost.

- U Zagrebu nema terorizma. Eksplozije su djelo luđaka, patologa. Vani se ovakve stvari događaju na dnevnoj bazi i mi možemo reći da smo siguran grad. Imajte vjere u policiju, molim vas - zavapio je gradonačelnik. 

'Ostavite mi Kalinića na miru, Bog će vas kazniti'

Posebno se ražestio na spomen Pavla Kalinića, pročelnika Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

- Ostavite mi mog prijatelja Pavla na miru. On je hrvatski borac i 90-postotni invalid. Ako vam što treba, imate mene, ja radim 24 sata dnevno, a njega ne dirajte, Bog će vas kazniti - poručio je Bandić. 

'Čuvanje fontana košta točno onoliko koliko treba koštati'

Na pitanje koliko košta čuvanje fontana kraj kojih danonoćno dežuraju djelatnici zaštitarske tvrtke Sokol Marić, nije htio odgovoriti.

- Čuvanje košta točno onoliko koliko treba da bi bile sigurne. Kada Grad 15. ožujka preuzme fontane, znat ćete koliko to košta - dodao je. 

O žalbi ministarstva: Očitovanje kad dobijemo optužni prijedlog

Na kraju je kratko prokomentirao žalbu Ministarstva gospodarstva koja je nedavno odbačena zbog nepravovremenosti.

- Unatoč odbacivanju žalbe, Ministarstvo gospodarstva obavijestilo nas je da će na temelju svog nalaza u nadzoru podnijeti optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu. Mi do danas nismo zaprimili optužni prijedlog, pa ukoliko taj postupak zaista bude pokrenut, Grad će se o tome očitovati - tvrdi gradonačelnik Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa