News

Komentari 59

Bandićev apel mladima: 'Želim vam dobar ljetni provod, ali pazite, dužni smo čuvati starije'

Bandićev apel mladima: 'Želim vam dobar ljetni provod, ali pazite, dužni smo čuvati starije'

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zaželio je mladima dobar provod ali ih je pozvao i na odgovornost jer, istaknuo je, ne smiju zaboraviti da se nakon odmora vraćaju svojim roditeljima i baka i djedovima...

Gradonačelnik Milan Bandić uputio je apel mladim ljudima u kojem ih je, u ovo vrijeme pandemije koronavirusa, zamolio za oprez.

Druželjubivost je samo jedna od prepoznatljivih kvaliteta i osobina utkana u generacije Zagrepčana i našega grada!

Vedar duh i ljubav prema prijateljima, posebice u ovim nepredvidljivim vremenima, svakako je potrebno zadržati i zato gradimo zajedništvo i očuvajmo uzajamnu povezanost!

Svima nam je ponekad potreban odmor od svakodnevice, ali nas ova današnja izlaže odgovornosti na koju ne smijemo zaboraviti niti u trenucima bezbrižnosti.

Dragi mlađi prijatelji, želim vam dobar provod i zabavne ljetne trenutke, ali vas istovremeno molim – ne zaboravite da se nakon odmora vraćate svojim roditeljima, bakama i djedovima, sredini koja se teže suprotstavlja bolesti. Tu, kako volim reći – najmudriju generaciju dužni smo čuvati, kao i jedni druge.

Razumijem i osobno vaše društvene potrebe, ali vas pozivam na odgovornost, želeći da vam od ljeta ostanu samo lijepe uspomene!

Najčitaniji članci