Obavijesti

Promo sadržaj

Banka koja besplatno uskače kad ostanete kratki za 4.000kn

Banka koja besplatno uskače kad ostanete kratki za 4.000kn
2

Dan vam je započeo dobro, a onda je odjednom sve krenulo nizbrdo. Iznenada je pukla cijev u kupaonici, ostali ste bez goriva... Kao šećer na kraju dana dočekale su Vas uplatnice koje trebate hitno platiti, a na njih ste potpuno zaboravili i nemate novca

Što biste sada dali da Vam netko može uletjeti s 4.000 kuna?

Razmišljate što Vam je činiti, a pred oči Vam dolaze slike roditelja i prijatelja koji sigurno opet neće razumjeti da ste u stisci s novcem. Uz to, osjećate se loše jer ste od njih i nedavno posudili novac. Ne mogu Vam reći "ne", a Vi ste u posljednje vrijeme u lošoj financijskoj situaciji iz koje nikako da se izvučete. Znate i sami da ste se udaljili zbog novca...

Posudi 4000 - vrati 4000!

Evo alternativnog riješenja za posuđivanje kojim ćete zaobići prijatelje i rodbinu - banka koja će besplatno uskočiti i pomoći vam s 4000 kuna bez bilo kakvih dodatnih troškova i naknada. Riječ je o velikoj promotivnoj akciji Ferratum banke koju ne smijete propustiti. Zato zaboravite na posuđivanje od obitelji i prijatelja i riješite svoju financijsku situaciju odmah danas, bez da itko zna da se (opet) nalazite u stisci s novcem. 

Kako za 15 minuta do novca?

Jednostavno posjetite Internet stranicu Ferratum banke i ispunite online obrazac u kojeg ćete unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, OIB, e mail adresu, IBAN broj računa,…) te odabrati iznos kredita i rok otplate. Automatizirani sustav Instantor omogućuje Vam da odmah saznate jeste li kreditno sposobni. Nakon poslane prijave, potrebno je uploadati fotografije osobne iskaznice, selfija s osobnom iskaznicom i kartice tekućeg računa.

U kratkom roku, kontaktirat će Vas Korisnička podrška Ferratum banke te Vas uputiti u daljnje korake. Putem e-maila bit će Vam dostavljen ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i s dokazom o jamstvu kredita, trebate vratiti u banku. 

Za samo 15 minuta i uz nekoliko klikova miša, na Vašem računu će se pojaviti do 4000 kuna s kojima nećete morati ulaziti u minuse ili ih posuđivati od obitelji i prijatelja. U jednom danu možete riješiti sve financijske brige bez odlaska u banku!

I kada se čini da ne postoji rješenje za Vaše financijske probleme, tu je Ferratum banka. Pouzdajte se u njezinu brzinu, jednostavno poslovanje i diskreciju jer ova banka razumije točno što Vam treba. Kreditiranje bez naknade kakva je njihova aktualna ponuda je nenadmašna i prilagođena svim Vašim potrebma. Posjetite internet stranicu Ferratum banke i riješite sve nepredviđene i svakodnevne troškove bez skrivene računice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.
Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života