Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Barbara me zvala, plakala je i rekla da će doći kući...'

Tea Fat i Brabara Knapić nisu se od petka vratile kući. Barbarina majka kaže kako se nekoliko puta čula sa kćerkom koja joj nije željela reći gdje je

24sata
Foto: 24sata
35 komentara

Vukovarska policija traga za dvjema djevojčicama iz Vinkovaca Teom Fat (13) te Barbarom Knapić (14), koje su nestale u petak. Očajni roditelji odmah su alarmirali policiju, sve prijatelje i poznanike te pretražili Vinkovce i okolicu ne bi li saznali bilo što o nestalim djevojčicama.
- Izludjeli smo već. Tea nije imala nikakva razloga da ode od kuće. Imala je dobre ocjene u školi i ni po čemu nije bila problematična. Imala sam i dobar odnos s njom pa znam sve njene prijateljice i da je imala nekoliko simpatija. U zadnje vrijeme intenzivnije se družila s godinu dana starijom djevojčicom Barbarom, za koju sam čula da je problematična u školi. Nisam bila sretna što se s njom druži i to sam joj nekoliko puta rekla. Bojim se da je Tea pošla nekamo s njom - kaže očajna majka Iva (32) dodajući kako je Tea sa sobom imala mobitel, ali on je danima isključen. Barbarina majka Vesna Knapić kaže kako se u petak nekoliko puta čula s Barbarom.
- Sve se činilo u redu, jedino mi je navečer rekla da će kasniti kući, ali da želi sa mnom razgovarati o nečemu u školi. Kući nije došla niti se više javljala na mobitel. U subotu je konačno odgovorila na moj poziv. Pitala sam je gdje je, a ona je samo rekla da je s Teom i da nije mogla drugačije jer joj je to prijateljica. Spustila je slušalicu. Opet me nazvala u nedjelju sa skrivenog broja. Plakala je. Nije mi htjela reći zašto plače ni gdje je. Rekla je da će doći sutradan i prekinula vezu. O tada je nema - kaže Barbarina majka Vesna dodajući kako njena kći nije problematična, nego je samo popustila u školi u posljednje vrijeme. Policija je zamolila novinare neka objave slike djevojčica i ako tko što zna, neka javi na 92 ili broj telefona OKC-u PP Vinkovci 032 343 810.

Možda vas zanima i ovo:
Message