Obavijesti

Promo sadržaj

Barcaffè&GO - Vrhunski espresso uvijek s vama

Barcaffè&GO - Vrhunski espresso uvijek s vama
4

Svakodnevno tragamo za kavom koja će nam uljepšati dan. Miris, okus i vrhunska mliječna krema može nam popraviti i najtmurniji dan. Zato je bitno da odaberemo što kvalitetniju kavu, a poslije da je dizajniramo po vlastitom ukusu

Kako nastaje vrhunski espresso?

Vrhunski espresso može nastati samo uz iznimno poznavanje različitih aroma i okusa koje nudi kava iz različitih dijelova svijeta. O visokoj kvaliteti kave svjedoči i zahtjevan proces prerade koji uključuje tri provjere kvalitete; prvi puta na plantaži kave, zatim nakon transporta te prije ulaska u proces prerade. Vrhunski stručnjaci u kušanju kave zatim procjenjuju izgled, broj primjesa, količinu oštećenih ili neadekvatnih zrna kave i vlage. Na temelju okusa se u konačnici ocjenjuje je li kava vrhunske kvalitete.

Gdje možete uživati u vrhunskom espressu?

Najviše Hrvata još uvijek najviše voli kategoriju mljevene i pržene kave, a sve omiljenija je i kategorija napitaka Coffee to go. Dakle, sada možete u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu uživati u okusima vrhunskog espressa. Kava Barcaffè&GO jedna je od omiljenijih kava, a nudi vam brojne opcije uživanja, od aromatičnog espressa, kremastih napitka od kave kao što su cappuccino, latte macchiato i kava s mlijekom do cappuccina s čokoladom ili pak irish cappuccina. Svaki se napitak priprema od svježe mljevene mješavine kave u kojoj se prepliću medene note s naknadnim čokoladnim okusom i ugodno zaokružene voćno-cvjetne arome.

Kako napraviti svoju idealnu kavu:

Sama priprema napitka u odabranoj šalici za kavu odvest će vas na pravo malo putovanje. S mlijekom, puno mliječne kreme, kratku, dugu, malu, veliku, sa šećerom ili bez, s ovakvim ili onakvim dodatcima ili začinima. Kombinacija ima onoliko koliko ima okusa, bez obzira na to je li to espresso, capuccino, macchiato ili kava s mlijekom. Automat će kavu samljeti za svaku šalicu posebno, pa će vaše poslastice od kave koje ćete ponijeti sa sobom uvijek biti pripremljene od svježe mljevenih zrna. Možete odabrati raznovrsne napitke od kave, kao i različite veličine šalica. Tu putovanje s kavom ne završava. Odabranu kavicu zasladit ćete prema vlastitom ukusu, a kao točku „i” po želji ili prema trenutačnoj inspiraciji ukrasit ćete cimetom, vanilijom ili čokoladom.

Za savršeni dan:

Može li dan biti još ljepši? Naravno! Barcaffè će vas iznenaditi i lijepom mišlju otisnutom na čaši koja će vas pratiti tijekom cijelog dana. Koja će vas misao danas iznenaditi? Hoće li dan biti idealan za ispijanje kave, fotografiranje, dobru pjesmu, kavu i knjige ili nešto drugo? Uz savršenu šalicu kavu, sve je moguće.

Kava je i inače jedna od rijetkih konstanti naše svakodnevnice. Kava nas združuje, zbližava. Uz nju se volimo buditi, smijati, saznati ili pročitati nešto zanimljivo. Zapravo nije važno gdje ste i što radite, svaki dan može biti prekrasan ako znate uživati u posebnim trenutcima u društvu ili pak sami u malim stvarima. Uljepšajte svoj dan s Barcaffè&GO i priuštite si poseban doživljaj uživanja u savršenoj šalici kave.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.