News

Komentari 101

Bauk uštedio 747.000 kuna, a Laburisti su među bogatijima

Bauk uštedio 747.000 kuna, a Laburisti su među bogatijima

Bogatu imovinu prijavio je ravnatelj splitskog KBC-a. Bivša premijerka prodala je stari Golf, dok imovinska kartica Zorana Milanovića još nije stigla u Povjerenstvo

Novim dužnosnicima u nedjelju ističe rok za predaju imovinskih kartica, no Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa zaprimat će ih i u ponedjeljak. Većina zastupnika već ih je predala, a prema objavljenim podacima nitko nije stvorio bogatstvo, piše Jutarnji list. Novi ministar uprave Arsen Bauk uštedio je dodatnih 747.000 kuna, a nema dodatnih nekretnina. Bauk se oglasio na Facebooku, vezano uz svoju imovinu i naveo kako bi njemu bilo zanimljivije vidjeti koliko su drugi potrošili nego kako je toliko uštedio. Među HDZ-ovcima, Ante Babić prijavio je kuću od 1030 'kvadrata', dok je bivši ministar Davorin Mlakar prijavio kuću od 230 'kvadrata' vrijednu 3,7 milijuna kuna. Ravnatelj splitskog KBC-a Dujomir Marasović prijavio je stan u Splitu, vrijedno građevinsko zemljište, kuću i polje u Omišu, vikendicu na Šolti i garsonijeru u Zagrebu te skoro 100.000 eura ušteđevine. 

Jadranka Kosor je lani prodala Golf, a još nije predana kartica Zorana Milanovića.

Branko Vukšić iz Hrvatskih laburista u kartici je prijavio tri stana, koji vrijede više od 3,5 milijuna kuna, dok stranački kolega Zlatko Tušak ima stan i kuću u Bjelovaru te gradi i vikendicu, piše Večernji list. Laburist Mladen Novak ima stan i kuću u Sisku te posjeduje oranice, šume i voćnjak. 

Imovinske kartice svih političara možete pogledati OVDJE

Najčitaniji članci