Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Beba od samo 11 tjedana probudila je mamu iz kome

Karen Morrisroe-Clutton otrovala se bakterijom Escherichijom coli. Pala je u komu. Čuvši zvukove grgljanja svog sina, znala je da se mora boriti

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
3 komentara

Britanka Karen Morrisroe-Clutton iz Wrexhama pojela je vegetarijanski burger u restoranu brze hrane Llay Fish Bar i otrovala se bakterijom Escherichijom coli u srpnju. Završila je u komi. Suprug Paul puštao joj je snimke 11 tjedana starog Olivera.
- Znala sam da umirem. Priznajem da sam u jednom trenutku odustala. Iskreno, htjela sam umrijeti - rekla je Karen i dodala kako je nakon toga samo htjela zagrliti sina i pomilovati ga.
Karen je ležala na intenzivnoj njezi u bolnici Maelor. Izazvali su joj komu i spojili je na uređaj za dijalizu kako bi kontrolirali napadaje i bubrege. Bila je pet tjedana u kritičnom stanju prije nego što su je polako počeli buditi iz kome.
- Liječnički tretman nije mi pomagao. Ali čuvši Olivera, sve se promijenilo. Znala sam da mogu i da moram živjeti - dodala je.
Pustili su je iz bolnice nakon 67 dana. Osim laganog oštećenja jetara, koja će se sama oporaviti, osjeća se izvrsno.
Osim Karen, u restoranu su se još otrovali Abigail Hennessey (83) i dvoje odraslih. Restoran su zatvorili dok traje istraga.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message