Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Beba se ugušila u snu: Na nju je pao veliki plišani medvjed...

Velika Britanija: U udruzi Lullaby Trust koja pokušava prevenirati iznenadne smrti dojenčeta kažu da krevetići beba i male djece trebaju biti prazni odnosno bez igračaka, jastuka, popluna

Foto: Facebook/Dexy Leigh
38 komentara

Dexy Leigh Walsh (23) našla je mrtvu kćer Connie Rose u njezinom krevetu. Tvrdi da je curicu staru 18 mjeseci ugušio plišani medo. Majka kaže da je rupu između kreveta kćeri i zida napunila mekanim igračkama kako curica ne bi pala i ozlijedila se. Hitna je brzo došla u njihov dom u gradu Dundee no liječnici su mogli samo utvrditi smrt djeteta.  Dexy je ušla 6. ožujka u sobu koju je Connie djelila sa sestrom Dior (5) i pronašla ju je ispod velikog medvjeda. 

- To je bilo normalno jutro. Ušla sam u sobu kako bih Dior probudila i spremila za vrtić. Vidjela sam Connie ispod igračke. Nije disala. Počela sam ju oživljavati. Pozvale smo hitnu. Pomagala mi je i mama koja živi u blizini. Krivim sebe. Napunila sam rupu malim igračkama, a velikog medu sam stavila na vrh. Da sam ostavila rupu praznu, možda bi pala, slomila ruku, ali bo još bila živa - kaže Dexy.  Nada se da će njezina priča osvijestiti i druge da dječje krevetiće ne pretrpavaju igračkama.

U udruzi Lullaby Trust koja pokušava prevenirati iznenadne smrti dojenčeta kažu krevetići beba i male djece trebaju biti prazni odnosno bez igračaka, jastuka, popluna. 

- Takvi predmeti mogu povećati rizik od iznenadne smrti dojenčeta ako pokriju djecu - kažu u udruzi, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message