Obavijesti

News

Komentari 12

Bebić SDP-u: Kubura vam neće opaliti jer je vlažna

Bebić SDP-u: Kubura vam neće opaliti jer je vlažna
5

Zastupnici su u četvrtak raspravljali o Mladenu Bajiću. U trenutku dok se za riječ javio Nenad Stazić (SDP) HDZ-ovci su napustili sabornicu

VIDEO

Tijekom pojedinačne rasprave o Bajićevom imenovanju ponovno se zaiskrilo između SDP-a i predsjednika Sabora Luke Bebića. Oporbenjaci su Bebića optužili da dopušta svojim stranačkim kolegama da pričaju izvan teme. Nakon kraćeg natezanja i dobacivaja iz klupa, Bebić im je odbrusio:
- Kao što vam nikada nije kubura opalila neće ni ovaj puta jer je jako vlažna - kazao je Bebić.
U trenutku dok se za riječ javio Nenad Stazić (SDP) HDZ-ovci su napustili sabornicu. Zoran Milanović je u Saboru rekao da u radu Mladena Bajića nisu vidjeli žar, predanost radu i beskompromisnost i da zbog toga ne zaslužuje novi mandat. Nakon njegovog izalaganja krenuo je niz ispravaka netočnih navoda. Stjepan Kundić (HDZ) rekao je SDP-ovcima da su ga upravo oni doveli na to mjesto. Zbog toga što nije ispravio navod, dobio je opomenu od Luke Bebića, a kako nije odustajao SDP-ovci su gu lupanjem po klupama onemogućili da govori. Nakon rasprave o zlorabljenju ispravaka netočnog navoda, Ivan Jarnjak je pokušavao ušutkati Zorana Milanovića govoreći da mu je isteklo vrijeme.
- Promijenimo sustav, ovo nas sramoti. Nepošteni ste, ali me nećete isprovocirati - dobacivao je SDP-ovac iz klupe. Pobunili su se i HDZ-ovci lupajući po klupama. Budući da je Milanović i dalje dobacivao iz klupe, Jarnjak mu je oduzeo riječ.
Novi izbor Mladena Bajića u Saboru je branila premijerka, a s njom je stigao i ministar pravosuđa Šimonović.
- Mislimo da je Bajić vodeći DORH napravio krupne iskorake, a posao je obavljao časno - rekla je Kosor.
Ponovila je da borba protiv korupcije mora biti nesmiljena, da se ne smije posustati kao i da se ne smiju ničega i nikoga bojati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.