Obavijesti

News

Komentari 54

'Bernardić bi očito da odem iz SDP-a, ali taj film neće gledati'

'Bernardić bi očito da odem iz SDP-a, ali taj film neće gledati'
1

Milanka Opačić kazala je u Dnevniku Nove TV kako Bernardić očito želi da ona ode iz SDP-a, ali da taj 'film neće gledati'. Ustvrdila je kako i dalje namjerava ostati u stranci

VIDEO

Nakon što je SDP-ova Milanka Opačić zbog svoje smjene sa saborskih funkcija, što smatra kaznom zbog verbalnog delikta, poručila kako se čini da je HDZ demokratskija stranka od HDZ-a, stigao je i odgovor šefa SDP-a Davora Bernardića.

"Zajedno smo u SDP-u odlučili da nema revanšizma, ali moramo ocijeniti koliko je tko i kako radio za stranku u proteklom razdoblju", napisao je Bernardić na Twitteru pa sat vremena kasnije dodatno konkretizirao poruku.

"Ako netko zaključuje da je HDZ više demokratičan od SDP-a, nema problema: može se odmah učlaniti u HDZ", poručio je Bernardić stranačkoj kolegici preko Twittera.

'On bi očito da ja izađem iz SDP-a, ali taj film neće gledati'

"On bi očito htio da je izađem iz SDP-a, ali taj film neće gledati. Ja sam sudjelovala u stvaranju SDP-a i u njemu mislim ostati. Stier je napustio Vladu, a nitko ga ne cipelari. Ja slušam napise da me se treba smijeniti. Mi svoje demokratske smjernice polako gubimo", odgovorila je Milanka Opačić gostujući u Dnevniku Nove TV.

"Smjenjuje nas se jer smo tražili ostavku Davora Bernardića. To je kažnjavanje za verbalni delikt. Ništa me više ne može razočarati, ali žao mi je što se klub podijelio. Ovo je bilo vrlo tijesno glasanje", rekla je Opačić koja kaže da je Bernardić produbio podjele. 

"S Iblerovog trga nas se šikaniralo na lokalnim izborima. Imali smo pozive iz lokalnih sredina, ali to je na Iblerovom bačeno u koš. S Bernardićem pali smo s 26 na 22 posto".

"Ja više nisam član predsjedništva. Govorila sam na klubu i upozoravala da moramo biti odgovorni. Mi samo kritiziramo, a ne nudimo konstruktivna rješenja. Mi stalno nekoga rušimo i to karakterizira vodstvo stranke. Ostat ću zastupnica SDP-a, bit će mi lakše nego kad sam obavljala dužnost potpredsjednice Sabora. Borit ću se za sve svoje birače koji su mi dali svoj glas", kazala je.

"Mrsić i ja ne idemo nigdje. Ja sam dijete stranke, u SDP-u sam od '90-ih. U stranci sam odrasla. Račan me naučio da se vrijedi boriti za svoje ideje", dodala je Opačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca