Obavijesti

News

Komentari 18

Bernardićevo pismo zbunilo je SDP-ovce, ali i širu javnost...

Bernardićevo pismo zbunilo je SDP-ovce, ali  i širu javnost...

Tjednik Express koji se danas nalazi pred čitateljima donosi sadržaj pisma koje je bacilo Most u komu - jer se iz njega naslućuje dašefu SDP-a ideja velike koalicije nije nimalo strana!

VIDEO

Bernardićevo pismo zbunilo je i SDP-ovce i širu javnost, pa se jedan od njih, osobito nakon što je Bernardić izveo vrh SDP-a u katedralu na polnoćku, u čudu zapitao:

- Kaže li se pravilno Bernardić ili Bernardica?

Davor Bernardić vodit će, čini se, SDP onako kako ga je Veliki Učitelj (prekaljeni Miki Bandić) godinama savjetovao: namigujući i desno i lijevo, slaveći i svetog Josipa Radnika i Josipa Broza. S tom strategijom čovjek može daleko dogurati, od Bužanove do Remetinca, ali se usput nešto i zaradi.

U novom Expressu odlučili smo razbiti i famu da Hrvati slabo pamte. Malo smo zavirili u debelim slojem prašine prekrivene fajlove na internetu, od prije dvije godine, da bismo se prisjetili kako je o konverziji kredita u francima govorio guverner Boris Vujčić. Kad nas tad nije šlogiralo, nikad neće! Guverner je nalikovao na Babu Vangu; posvuda je vidio kaos, prožet duhom katastrofe, obavijen aurom rasula! Dođe li do konverzije, naviještao je, valuta će potonuti, državne pričuve propasti, zemlja potonuti u siromaštvo, a strani bankari izmagliti preko Bregane. Ali, jao! Dogodilo se suprotno: banke plivaju u zelenom, broje milijarde kuna dobiti, isplaćuju bonuse, i ni jedna ne bježi - bježe samo mladi i pošteni. Novi Express skida veo tajne sa svih misterija!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji