Obavijesti

News

Komentari 140

Beroš o KK Zadru: Bojim se da ćemo ovo platiti, mogli su zvati navijače da se dođu cijepiti

Beroš o KK Zadru: Bojim se da ćemo ovo platiti, mogli su zvati navijače da se dođu cijepiti
8

Mi smo cjepivo osigurali, liječnici su spremni. Idemo se cijepiti da opet možemo sigurno navijati za svoje klubove jer ovo je bilo nepromišljeno, rekao je Beroš o KK Zadru koji je pustio navijače na tribine

Slike sa subotnje košarkaške utakmice iz Zadra velika su pljuska našim nastojanjima da smanjujemo broj zaraženih, rekao je ministar Vili Beroš, komentirajući tisuće navijača koje su ušle u Višnjik na finale košarkaškog prvenstva Hrvatske između Zadra i Splita. U sve se uključila i PU Zadarska koja istražuje tko je pustio navijače na tribine. No to im neće biti teško otkriti.

Iz Zadra su priznali da su to namjerno učinili.

Pogledajte video: Zadar pred navijačima slavio naslov

Pokretanje videa ...

'Neka pozovu navijače na cijepljenje'

Zadar je postao prvak nakon 13 godina i titulu je proslavio s navijačima u dvorani, iako Stožer to nije dopustio. 

- Bojim se da će nam za tjedan, dva stići račun za tu nepromišljenost u obliku većeg broja oboljelih. Ako im je istinski stalo do navijača i žele ih na utakmicama, neka ih pozovu u dvoranu na cijepljenje. Mi smo cjepivo osigurali, liječnici su spremni. Idemo se cijepiti da opet možemo sigurno navijati za svoje klubove - dodao je Beroš.

Direktor KK Zadar: Morali smo se odužiti ljudima, a kazna? Koja god da je, nije velika...
Direktor KK Zadar: Morali smo se odužiti ljudima, a kazna? Koja god da je, nije velika...

KK Zadar: Morali smo ih pustiti

Direktor Zadra Željko Žilavec rekao je da su namjerno pustili navijače kako bi se odužili svima s godišjnim pretplatama.

- Pa nije Višnjik bio pun. Ovo je Zadar, a kazna? Cijena koja god da je, nije velika. Najveći dio ovih ljudi je cijepljen, da je bilo malo sluha, moglo je pustiti cijepljene na utakmicu. Da se objavilo da cijepljeni mogu na utakmicu, mislim da bi procijepljenost Zadra bila 90 posto - rekao je.