Obavijesti

Promo sadržaj

Besplatna dostava svježih šparoga izravno s OPG-a!

Besplatna dostava svježih šparoga izravno s OPG-a!
2

Ako naručite najmanje 10 vezica šparoga, dostava na bilo koju adresu u RH je besplatna! Trajanje akcije ovisi o raspoloživosti šparoga na OPG-u!

Na stranici FinotekaDostava.com naručite dostavu svježih, vrhunskih, međimurskih šparoga, izravno s polja na bilo koju adresu u Hrvatskoj (na vaš kućni prag, na posao itd.)! Cijena jedne vezice (0.5 kg) je 15 do 19 kn, ovisno o naručenoj količini. Minimalna količina narudžbe je 4 vezice. Za narudžbu od min. 10 vezica, za vrijeme trajanja akcije, dostava na bilo koju adresu u RH i Sloveniji je potpuno besplatna.

Ove zelene šparoge zaista su čisto savršenstvo! U trenutku dok ih naručujete, one još rastu u polju i beru se uvijek netom prije no što Vam ih pošaljemo. Dakle, odmah nakon berbe šparoge se pažljivo pakiraju i kreću prema Vama. Beru se dva puta dnevno tako da uvijek dobivate savršen, svjež proizvod. Bolje ne može!

Svaki korak od polja do Vašeg stola posebno je organiziran po već dobro poznatom Finotekinom modelu. Zbog toga u proizvodima koje Vam nudimo nema kemikalija koje inače prečesto imaju proizvodi koji moraju preživjeti višednevni transport i duža skladištenja prije no što dođu do krajnjeg kupca. Radi se o pravoj, domaćoj, zdravoj hrani kakva se teško može naći u klasičnim trgovinama.

Finoteka inače već godinama dostavlja razne, vrhunske proizvode domaćih OPG-ova u svaki kutak Hrvatske (i na otoke) po modelu „s polja na stol u roku 24h“, a kupci su prezadovoljni! Standardna cijena dostave bilo kojih proizvoda na bilo koju adresu u RH je 27 kn po paketu, a u jednom paketu može biti do 35 kg raznih proizvoda. Račun se plaća dostavljaču prilikom dostave ili unaprijed na račun Finoteke.

Kliknite na FinotekaDostava.com još danas i rezervirajte prave, domaće šparoge s besplatnom dostavom na vaš kućni prag ili na posao! Bit ćete oduševljeni! Za više naručenih šparoga dobivate nižu cijenu. Pitajte kolege na poslu, prijatelje, itd. Naručite zajedno, uživajte u zaista vrhunskim, svježim proizvodima i prođite povoljnije. Ukoliko ste zainteresirani za redoviti otkup većih količina vrhunskih, domaćih šparoga radi daljnje prodaje ili prerade, molimo Vas da nas kontaktirate.

Naravno, u istom paketu možete naručiti i bilo koje ostale proizvode sa stranice FinotekaDostava.com. Za bilo kakva dodatna pitanja ili pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju na info@finoteka.com ili na 040/821-501 (7-15 sati).

Kupujte vrhunsku, zdravu hranu s domaćih OPG-ova na FinotekaDostava.com!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu