Obavijesti

News

Komentari 9

Besplatni roštilj i niže cijene pića za utakmicu s Engleskom

Besplatni roštilj i niže cijene pića za utakmicu s Engleskom
1

EUFORIJA JE SVE VEĆA: Neki trgovački lanci skratit će danas radno vrijeme, a brojni ugostitelji radili bi i dulje. Mnogi među njima pripremaju posebne ponude

VIDEO

Sve koji dođu gledati utakmicu s Engleskom u Caffe baru Zaleđe u Svetom Ivanu Zelini počastit će kobasicama s roštilja u poluvremenu. Ožujsko, Karlovačko i Pan pivo prodavat će po 10 kuna, litru i vodu po 40, a za gemišt bit će dovoljan medo, odnosno kovanica od pet kuna. A nakon što Hrvatska pobijedi Englesku, najavili su 'rundu za sve'. Kako je običaj da runda ne smije ostati bez odgovora, u Zaleđu bi moglo biti prilično veselo.

Karlovački kafić s velikim izborom piva Caffe bar Hollywood tijekom prijenosa utakmica gostima nudi do 30 posto niže cijene na odabrane vrste piva, pa će tako i u srijedu tijekom prijenosa polufinala cijene biti niže od uobičajenih.

Posebnu ponudu za večerašnju utakmicu imat će Zeppelin Corner na zagrebačkom Trgu Petrice Kerempuha iznad tržnice Dolac. Stiže im ekipa restorana Reshetka iz Varaždinskih toplica, koja će navijačima već od 16 sati pripremati posebne burgere od divljači i janjetine. Akcijske prodaje, nažalost, neće biti. Burgeri su 60 i 50 kuna.

Roštilji, sladoledi, dresovi...

Kafić Sallix na Kninskom trgu na zagrebačkom Vrbiku goste koji k njima večeras dođu gledati utakmicu počastit će i okrijepiti kobasicama pečenima na roštilju.

Porečki slastičar Đemil Ramadani prije utakmice s Rusima napravio je divovski sladoled od 500 crvenih i bijelih kuglica te ga podijelio okupljenima ispred slastičarnice Fontana. Najavio je da će za današnju utakmicu napraviti još nešto spektakularnije, ali nije htio odati što.

Darova navijačima bilo je još tijekom prijašnjih utakmica. Tijekom četvrtfinalne utakmice protiv Rusije u nekoliko kafića u Imotskom gostima su dijelili majice s likom Ante Rebića. Tijekom iste tekme reprezentativac Mario Mandžukić uplatio je 25.000 kuna kako bi pivom počastio sve navijače koji su izravni prijenos gledali u slavonskobrodskoj Tvrđavi.

Još tijekom utakmica u skupini, široke je ruke bio gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči. Nagradio je dresovima naših reprezentativaca 150 mališana koji pohađaju školu nogometa u Đurđevcu. Klinci ih od tada nose tijekom svake utakmice, pa će i danas. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1