Obavijesti

Promo sadržaj

Besplatni webinar: Upravljanje prodajom u medijskoj industriji

Besplatni webinar: Upravljanje prodajom u medijskoj industriji
1

Digitalizacija je promijenila način funkcioniranja našeg svakodnevnog života, a još više od toga iz temelja promijenila većinu industrija. Jedna od najočitijih i najvidljivijih promjena je ona u medijima

Klasična podjela medija na tisak, radio i televiziju odavno je izgubila granice. Malo koji medij danas si može priuštiti samo jedan kanal putem kojeg dijeli vlastite sadržaje. Kako bi održali zadovoljavajuću razinu prisutnosti mediji su većinom morali proširiti svoje djelovanje i klasičnom mediju pridodati i digitalnu platformu. Ona pak nudi dosad neviđenu paletu kanala za objavu raznovrsnih sadržaja - blogovi, video sadržaji, društvene mreže… Gotovo svaka ciljana skupina sada ima svoj put kojim će doći do njih.

Što to u konačnici znači za prodaju u medijskoj industriji? Više kanala, više medijskog prostora, više prodajnih prilika. Stoga se sve više pojavljuje potreba za sustavnim vođenjem prodajnih procesa u medijima zbog sve većeg obujma posla. Kako te potrebe riješiti pomoću kvalitetnog CRM-a, ali i kako on može pomoći u drugim segmentima poslovanja, te zašto je u oglašavanju bitno imati cjelovitu sliku prodajnog procesa, statistika i predviđanja? HSM informatika, partner tvrtke Salesforce, odlučila je odgovoriti upravo na ta pitanja na svom besplatnom webinaru Sustavno upravljanje prodajom u medijskoj industriji na kojem očekuju sudionike iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Osim toga, i mi iz 24sata ćemo se kao klijent pridružiti webinaru i iz prve ruke prenijeti svoje iskustvo korištenja sustava i objasniti kako je pomogao u sistematizaciji naših prodajnih procesa.

Temu će otvoriti Filip Novak, Salesforce Territory Manager za našu regiju koji će se javiti iz središnjice tvrtke u Dublinu. Od senior konzultanta HSM informatike Dejana Rogana saznajte kako se CRM platforma može prilagoditi specifičnim potrebama medijske industrije te tako tvrtkama pomoći u povećanju prodaje. Osobito nam je drago što će se webinaru pridružiti i Luka Šolta, Project Manager u 24sata i ispričati korisničku stranu priče o tome koliko u svakodnevnom funkcioniranju timova pomaže Salesforce platforma za upravljanje odnosima s klijentima.

Pridružite se besplatnom webinaru koji će se održati 13. svibnja u 14h, a više detalja o temi i tome kako se prijaviti saznajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!