Obavijesti

Promo sadržaj

Prijavi se na besplatni webinar i savladaj nova znanja

Prijavi se na besplatni webinar i savladaj nova znanja
1

Prilagodba je glavni alat za preživljavanje u ovakvim izvanrednim situacijama. Rad od kuće prvi je korak promjene koji donosi i brojne izazove - kako uz razdvojenost zadržati produktivnost i timski rad?

Pokret #ostanidoma, koji se brzo proširio zbog pandemije, izraz je odgovornosti prema samom sebi, svojim bližnjima, cijelom društvu, a najviše možda prema onima koji taj luksuz nemaju jer je njihov posao ključan za suzbijanje bolesti.

Kako bi se tome prilagodili, u posljednjih nekoliko tjedana velik broj tvrtki svoj je način poslovanja u velikoj mjeri morao reorganizirati. Za zaposlenike je to uglavnom značilo rad od kuće na duže vrijeme. Za voditelje odjela uz taj izazov, pojavio se još jedan - kako voditi dislociran prodajni tim? Kako postići da prodajni timovi rade sinkronizirano i produktivno bez obzira na razdvojenost?

Srećom, HSM-informatika omogućila je zaposlenicima rad od kuće još prošle godine, tako da unatoč tome što svi rade od kuće od sredine ožujka, nisu osjetili nikakve probleme ni u padu produktivnosti ni u kvaliteti isporuke.

Upravo zato HSM-informatika odlučila je sa zainteresiranima podijeliti svoje iskustvo, putem besplatnog webinara na temu “Može li dislocirani prodajni tim i dalje ostvarivati rezultate?”.

Na ovom webinaru, Slaven Stojanović, Head of Sales u HSM informatici podijelit će svoje iskustvo kako strukturirano vođenje prodajnih aktivnosti i automatizacija prodajnih procesa može pomoći u vođenju i održavanju produktivnosti prodajnog tima lokalne tvrtke koja koristi Salesforce CRM platformu. S druge strane, Filip Novak, Salesforce Territory Manager za našu regiju javit će se izravno iz središnjice u Dublinu i ispričati više o tome kako sustavi za upravljanje klijentima olakšavaju rad sada dislociranih prodajnih timova velikih kompanija s iznimno velikim bazama klijenata.

Zanima vas kako učinkovito voditi i odlučivati unutar dislociranih projektnih timova, kako efikasno surađivati na daljinu, a pritom još uvijek strukturirano voditi prodajne aktivnosti i automatizirati prodajne procese, te jednostavno izvještavati o uspješnosti prodajnih i marketinških aktivnosti? I što je najvažnije, kako konstruktivno iskoristiti ovo zahtjevno vrijeme i stvoriti prilike za buduće poslovanje?

Pridružite se webinaru koji će se održati 22.04.2020. s početkom u 14 sati, a više detalja o webinaru i tome kako se prijaviti možete pronaći ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj