Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Besplatno osposobljavanje u gradu Kutini i Karlovcu

Besplatno osposobljavanje za programe „Prerađivač i proizvođač ljekovitog bilja i prirodne kozmetike“ i „Grafički dizajn“ u gradu Kutini i Karlovcu

Foto: Razvojna agencija Mrav

Razvojna agencija Mrav d.o.o. Kutina u suradnji s partnerima Veleučilištem u Karlovcu, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni uredi Karlovac i Kutina, POU Kutina, SŠ Tina Ujevića Kutina i Udrugom osoba s invaliditetom Karlovačke županije provodi projekt pod nazivom „Zaposli se i ti“,  kojim se želi doprinijeti u izgradnji dugoročnih kapaciteta osoba na tržištu rada kao odgovora na njihove potrebe na području Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije.  

Opći cilj projekta je doprinijeti stvaranju i jačanju ljudskih potencijala te povećanju zapošljivosti 42 nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina i 20 učenika srednjih škola u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada i strateškim prioritetima kroz pripremu i provedbu 2 inovativna obrazovna programa osposobljavanja prilagođena lokalnim potrebama te kroz učinkovitu provedbu županijskih strategija razvoja ljudskih potencijala. Ciljna skupina projekta je: 42 nezaposlena pripadnika ranjivih skupina s područja Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije; 5 osoba s invaliditetom i 20 učenika srednje škole.

Projekt je financiran u 100% iznosu ukupnih prihvatljivih troškova sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.“, te proračuna Republike Hrvatske.  

Projektom se izrađuju novi programi osposobljavanja, program „Prerađivač i proizvođač ljekovitog bilja i prirodne kozmetike“ i program „Grafički dizajn“. Programi osposobljavanja provodit će se kroz praktičnu nastavu teorijskog dijela, vježbe i praksu, te će se kao takvi moći upisati u E-radnu knjižicu. 

Oba programa osposobljavanja održavat će se u Gradu Kutini i Karlovcu, sa početkom u Siječnju 2020. godine.  Za sve dodatne informacije, osobe zainteresirane za sudjelovanje u programima osposobljavanja mogu se javiti u Razvojnu agenciju Mrav d.o.o. Kutina, na tel. 044/659-079, www.ra-mrav.hr ili u Veleučilištu u Karlovcu 047/843-500, www.vuka.hr.

Foto: Razvojna agencija Mrav Foto: Razvojna agencija Mrav

Tema: Promo sadržaj

Message