Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Bez "frostracije"! No forst. No problem

Ispravno zamrzavanje hrane je jednostavno

Foto: Nik Jarh AV Studio

1. Zamrznite svježe voće i povrće kad je ono najzrelije. Na taj ćete način očuvati njihove vitamine i minerale, okus, boju i izgled, a katkad će ono biti i zdravije od svježe hrane koja gubi svoju svježinu, okus, vitamine i minerale dok stoji sa strane.

2. Nepraktično? Odsada prijeko potrebno. Hranu i gotova jela trebalo bi zamrzavati u porcijama za jedan obrok. Na taj će vam način hrana koju želite biti dostupna cijele godine, a zdrav obrok pripremit ćete brzo i jednostavno.

3. Uredno organizirano i posloženo. Izbjegavajte dobro poznate frustracije koje uzrokuje led u ladicama zamrzivača dok ih pretražujete, a ruke vam se smrzavaju. Hrana bi trebala biti pravilno pakirana, uredno označena i stavljena u ladicu zamrzivača. Na taj ćete način uvijek znati gdje se nalazi i koliko je dugo u zamrzivaču.

4. Sačuvajte energiju koju ulažete u mukotrpno otapanje leda i čišćenje zamrzivača. Radije uložite novac u novi model, na primjer, kombinirani hladnjak-zamrzivač Gorenje s NoFrost tehnologijom koja se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kako bi se uklonila vlaga iz zamrzivača. Na taj se način sprečava nakupljanje leda na unutarnjim stranicama zamrzivača i hrani. Čišćenje zamrzivača više neće biti potrebno.

5. Zamrznuta hrana, veća ušteda! Zamrznuta hrana zadržava svoj oblik, izgled, okus, vitamine i minerale, ali i štedi vaš novac. Ušteda je dvostruka. Prvo, možete uštedjeti novac koji biste potrošili na svježe namirnice (čak i izvan sezone), zatim možete uštedjeti i na električnoj energiji jer su novi kombinirani hladnjaci-zamrzivači s NoFrost tehnologijom učinkovitiji, brže zamrzavaju hranu i troše puno manje energije od ostalih modela.

Vrijeme je da osvježite svoj duh, tijelo i kuhinju bez nepotrebnog leda. Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine. Više informacija potražite na internetskoj stranici www.gorenje.hr.

U razdoblju od 15.04. do 31.07. kupite Gorenje NoFrost ili SideBySide hladnjak, prijavite svoj račun i sudjelujte u nagradnoj igri te osvojite jednu od 100 nagrada ukupno vrijednih 200.000 kn! Potražite više informacija na www.gorenje.hr

Tema: Promo sadržaj

Message