Obavijesti

Promo sadržaj

Bez "Frostracije"! No frost. No problems

Bez "Frostracije"! No frost. No problems
5

Kad je zamrznuta hrana bolja od svježe?

Gorenje hladnjaci s NoFrost tehnologijom vode te u Rusiju! U periodu od 18.04. do 15.05. kupite Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom i sudjelujte u nagradnoj igri, možda baš vi i vaša pratnja otputujete na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju!

Kako sudjelovati?

  1. Kupi Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom u periodu od 18.04. do 15.05.2018.
  2. Prijavi sudjelovanje u nagradnoj igri - ispuni obrazac na www.gorenje.hr
  3. Spakiraj kovčege i čekaj izvlačenje!

Poznati Murphyjev zakon kaže da „ako nešto treba poći po zlu, poći će”. Konkretan primjer tog zakona u praksi, dobro poznat mnogima, jest kada cijelo ljeto čekate da skupite plodove iz svojega vrta, a onda vas povrće i voće iznenadi i sazrije baš dok ste vi na godišnjem odmoru.

Pri povratku vas dočekaju zrele rajčice, maline, jagode, mrkva pomiješane s peršinom, zarasla blitva i još puno toga. Umjesto da bacimo dio svježih namirnica koje ne možemo pojesti, na što se svi prebrzo i prečesto odlučujemo ovih dana, predlažemo drugi, ekološki siguran i zdrav pristup: ako imate više svježih namirnica nego što ih možete iskoristiti, zamrznite ih dok su najzrelije.

Svježe i zrele namirnice mogu se jednostavno zamrznuti umjesto da ih stavite u hladnjak u kojem će s vremenom izgubiti svježinu i, što je još važnije, vitamine i minerale. Samo će ispravno zamrznuta hrana zadržati vitamine, minerale i odlučan okus te ćete je imati pri ruci cijele godine.

Rješenje: praktična pakiranja za ljude u pokretu
Postoji mnoštvo recepata za gotova jela koja se mogu zamrznuti, mješavine voća za smoothije koji će vas razbuditi rano ujutro, domaće temeljce, gotove mješavine povrća i slično. Svi su oni još praktičniji ako ih stavite u pakiranja za jedan obrok.

Želite uštedjeti novac? Odlučite se za NoFrost!
Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje s NoFrost tehnologijom uštedjet će vam novac na mnoge načine: 

  • Prvo, sačuvat ćete energiju jer nećete morati otapati led u svojemu zamrzivaču za vrijeme njegova čišćenja s obzirom na to da NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje zraka u zamrzivaču uklanjaju vlagu i na taj način sprečavaju nakupljanje leda.
  • Drugo, uštedjet će novac koji biste potrošili na kupnju svježih namirnica dostupnih izvan sezone.
  • Treće, uštedjet ćete na električnoj energiji jer najnoviji kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje s NoFrost tehnologijom troše manje energije od starijih modela što ih čini učinkovitijima i sigurnima za okoliš.

Ukusni i osvježavajući recepti i savjeti o tome kako novi kućanski aparati Gorenje osvježavaju vaš duh, tijelo i, naravno, vašu kuhinju dostupni su na našoj internetskoj stranici www.gorenje.hr. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini