Obavijesti

Promo sadržaj

Simptomi hormonalnog disbalansa kod žena

Simptomi hormonalnog disbalansa kod žena
4

Oko 80% žena proživjelo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice: od podnošljive do gotovo paralizirajuće zbog koje žene ne mogu ići u školu ili na posao

No, hormonalna neuravnoteženost može uzrokovati i napuhanost, oticanja, akne, napetost, promjene raspoloženja, pa čak i gubitak kose, nepravilne mjesečnice i tegobe s plodnošću.

Velika je vijest stoga, što se i u Hrvatskoj odnedavno pojavio Femmenessence, preparat koji pruža učinkovit, siguran i potpuno prirodan put do hormonalnog zdravlja žene.

Femmenessence proizvodi su osmišljeni kako bi pomogli ženama u različitim fazama života, a Femmenessence – MacaHarmony, zahvaljujući sastojcima koje je priroda stvarala na vrhu svijeta, vratit će hormonalnu ravnotežu ženama u najvažnijem periodu njihova života – od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina života.

Osim toga MacaHarmony je razvijen i za uklanjanje simptoma PMS-a, ublažavanju bolova kod mjesečnice, te za razvoj plodnosti.

Glavni sastojak Femmenessencea je maca (“maka” – također poznata i kao “Lepidium peruvianum”). Ova biljka se uzgaja isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini preko 3000 metara u oštrim klimatskim uvjetima. Maca je klasificirana među biljke sa rijetkim svojstvima adaptogena (znanstvenici su pronašli samo 12 pravih adaptogena u cijelom svijetu). Adaptogeni imaju jedinstven način djelovanja, koji se prilagođava pojedincu, a ovisi o tome je li njegov sustav iznad ili ispod ravnotežne razine.

Femmenessence ne unosi u organizam sintetičke, životinjske ili biljne hormone. On surađuje s vašim tijelom tako da stimulira hipotalamus, hipofizu i nadbubrežne žlijezde kako bi one podržale i pospješile ravnotežu hormona kao što su FSH, estrogen, LH, tirioid i progesteron. To je razlog zbog kojeg Femmenessence kod svake žene funkcionira na jedinstven način.

Njegovo djelovanje dokazano je objavljivanim kliničkim studijama, a time je Femmanessence postao prvi biljni preparat koji ima značajan utjecaj na reguliranje razine hormona. Kvaliteta je dodatno potvrđena titulom najboljeg svjetskog prirodnog preparata na uglednom međunarodnom sajmu Expo West 2012. godine u Los Angelesu.

Kvalitetu i učinkovitost Femmenessencea prepoznala je i struka i javnost, a svjetski poznata liječnica i autorica Christiane Northrup ovaj preparat preporuča i u svoja dva bestsellera “Žensko tijelo, ženska mudrost” i “Mudrost menopauze”.

Dr. med. Ronald Carter ističe kako Femmenessence konačno pruža službenoj medicinskoj praksi lijek koji je siguran, prirodan i učinkovit, a dr. med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, ovaj preparat smatra “najboljom stvari koju žena može učiniti za svoje hormonalno zdravlje”.

Femmenessence proizvodi su dostupni u hrvatskim ljekarnama, a možete ih naručiti i na www.femmenessence.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Društva za osiguranje i HUO motiviraju mlade na usvajanje financijskih znanja i vještina
PROMO

Društva za osiguranje i HUO motiviraju mlade na usvajanje financijskih znanja i vještina

Kako bi upoznali mlade s mogućnostima upravljanja rizicima u rješavanju različitih životnih situacija i izazova, društva za osiguranje i Hrvatski ured za osiguranje provode raznovrsne informativno-edukativne aktivnosti