Obavijesti

Promo sadržaj

Bezbolna i učinkovita depilacija? Apsolutno da!

Bezbolna i učinkovita depilacija? Apsolutno da!
3

Glatka koža tijela i nogu neiscrpna su tema koja uvijek budi zanimanje žena. Philips ima odgovor na vječno pitanje: “Kako do glatke kože bezbolno i učinkovito?”

Život bez dlačica priželjkuje svaka žena, a one predstavljaju jedan od najvećih neprijatelja ženske ljepote. Od tinejdžerskih godina pa sve do danas, uloženo je mnogo vremena i energije u potrazi za optimalnim načinom kako ih ukloniti i što dulje održati glatku kožu. Uz sve intenzivniju i bržu radnu svakodnevicu, jasno je kako više nemamo vremena za polovična rješenja.  

Rješenje na ovaj učestali problem ponudila je tvrtka Philips. Nakon 15 godina istraživanja nastao je uređaj za uklanjanje dlačica koji radi na principu profesionalne IPL tehnologije. Više od 3 milijuna korisnika diljem svijeta potvrđuje kako je Philips Lumea Prestige idealno rješenje za sprječavanje ponovnog rasta dlačica.

Bezbolna tehnologija za glatke rezultate

IPL (engl. intense pulsed light) je u potpunosti bezbolna tehnologija koja svjetlosne impulse pretvara u toplinu i “uspavljuje” korijen dlačice te na taj način sprječava njihov ponovni rast.

Potrebno je svega tri tretmana, s vremenskim razmakom od dva tjedna, kako bi Philips Lumea Prestige uklonila do 92% dlačica. Sigurnost tretmana Philips Lumeom potvrdila su i brojna dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta, a ugrađen UV filter osigurava maksimalnu zaštitu kože. Tretmani su sigurni i za osjetljiva područja poput lica, bikini zone i pazuha zahvaljujući zaobljenim nastavcima prilagođenim svakom obliku tijela. Nakon ostvarivanja rezultata, uređaj se po potrebi koristi u svrhu održavanja glatke kože cijelog tijela.

Sloboda kao inspiracija

Koliko je ova tema neiscrpna dokazuje i nedavno održana izložba u zagrebačkom caffe baru i galeriji Botaničar. Glatke noge, spontanost i sloboda poslužili su kao inspiracija fotografkinji Mari Bratoš koja je svojim ciklusom fotografija prikazala ljepotu ženskog tijela s fokusom na noge. Ispred njenog objektiva stale su mnoge poznate žene različite dobi i raznih životnih priča, ali jednakog samopouzdanja. Philips Lumea Prestige već godinama pruža ženama dodatno samopouzdanje i osjećaj dodatne slobode - ne samo tijekom ljeta već i cijele godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.