Obavijesti

Promo sadržaj

Bezbrižno surfanje tijekom ljeta uz nove Vip ljetne opcije

Bezbrižno surfanje tijekom ljeta uz nove Vip ljetne opcije
1

Ljeto je vrijeme aktivnosti na otvorenom, a kako bi korisnici mogli bezbrižno uživati u brzom internetu u svakom trenutku, Ljetna opcija donosi čak 120 GB koji se mogu trošiti cijelo ljeto

  • Ljetna - 120 GB za 120 kn 
  • Mjesečna - 40 GB za 60 kn
  • Tjedna - 20 GB za 40 kn
  • Dnevna - 15  GB za 20 kn

U ljetnim mjesecima do izražaja dolazi veća potreba svih korisnika za dodatnim podatkovnim prometom. S obzirom na to da se dolaskom vrućina tijekom ljetnih mjeseci uvijek traži giga više u hladu, Vipnet je svojim privatnim i malim poslovnim korisnicima na govornim i podatkovnim tarifnim modelima omogućio dodatni podatkovni promet kroz nove Ljetne opcije. Ovisno o potrebi, moguće je aktivirati Ljetnu, Mjesečnu, Tjednu ili Dnevnu opciju za bezbrižno surfanje.

Ljetna opcija za bezbrižno surfanje tijekom cijelog ljeta
Ljeto je vrijeme aktivnosti na otvorenom, a kako bi korisnici mogli bezbrižno uživati u brzom internetu u svakom trenutku, Ljetna opcija donosi čak 120 GB koji se mogu trošiti cijelo ljeto, od uključenja pa sve do 30. rujna uz jednokratnu naknadu od 120 kuna. Opciju je moguće platiti jednokratno ili na tri rate uz iznosu od 40 kn mjesečno što ju čini još dostupnijom korisnicima.  Ova opcija idealna je za roditelje čija djeca su na ljetnim praznicima, a ona im omogućuje više interneta za društvene mreže ili komunikacijske aplikacije, bezbrižno praćenje omiljenih serija i filmova, preslušavanje glazbe ili pregledavanje videa na streaming platformama. 

Mjesečna opcija za godišnji odmor
Mjesečna opcija idealna je za aktivaciju tijekom godišnjih odmora, a donosi 40 GB uz naknadu od 60 kuna koji vrijede do kraja tekućeg mjeseca. Ova opcija omogućava korisniku da ne brine oko interneta dok provodi vrijeme na plaži, kampiranju ili sportskoj aktivnosti, i pri tome streama omiljenu glazbu ili dijeli lijepe trenutke s godišnjeg odmora sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tjedna opcija za ljetne izlete
Vikend u planinama ili na moru savršen je odmor nakon napornog radnog tjedna. U takvim trenucima potrebne su dodatne gige koje će na nekoliko dana osigurati dovoljno podatkovnog prometa za korištenje. Tjedna internet opcija donosi 20 GB za sedam dana, uz naknadu od 40 kuna. 

Dnevna opcija za dijeljenje zabavnih ljetnih trenutaka 
Dolaskom ljetnih dana započinje doba proslava raznih prigoda na otvorenome. Bilo da je riječ o tulumima, druženjima uz roštilj ili rođendanskim proslavama, lijepo vrijeme donosi više prilika za druženje u prirodi. Nova Dnevna opcija omogućuje dodatnih 15 GB za 20 kuna u trajanju od 24 sata. Idealna je to opcija za sve one koji putem društvenih mreža žele podijeliti dobru zabavu s prijateljima i obitelji.

Način aktiviranja opcija
Nove ljetne opcije se mogu aktivirati putem Moj Vip aplikacije, slanjem SMS poruke s ključnom riječi DNEVNA, TJEDNA, MJESEČNA ili LJETNA na broj 13129 ili na Vip prodajnim mjestima. 

Više informacija potražite na http://www.vipnet.hr/ljetna-promocija

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince