Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BiH: Učenik sjekirom napao profesora, a drugi snimali

Tri srednjoškolca maltretirala su svog profesora negdje prije Nove godine, navode iz škole. Trojac su izbacili, a profesor je suspendiran zbog šutnje

YouTube
Foto: YouTube
12 komentara

Učenici drugog razreda srednje Tehničke škole u Zenici napali su profesora Amera Kamenjakovića sjekirom, a njihovi kolege sve su snimali mobitelom i snimku objavili na internetu. Prije napada, drski mladići vrijeđali su profesora i otimali mu dnevnik. Tek nakon što je snimka osvanula na internetu i nakon što su novinari Dnevnog Avaza nazvali školu, ravnatelj Ekrem Bijeljinac pozvao je policiju. Trojicu mladića starih 16 godina , S. M., B. L. i H. Z., izbacili su iz škole, a dvojica A. D. i M. H.su dobila ukor jer su snimku objavili na internetu.
- Prošlog tjedna su mi na roditeljskom sastanku prigovorili da zataškavam incidente, a jedan od prisutnih roditelja rekao mi je kako djeca razmjenjuju snimku napada na profesora putem mobitela. Do tada nisam ni znao o čemu se radi. Zaplijenili smo jedan mobitel sa spornom snimkom i ostali smo šokirani jer je i sam profesor prešutio cijeli slučaj - izjavio je Bijeljinac. U policiji su objasnili kako cijeli incident ima elemente prekršajnog djela zbog uporabe hladnog oružja te će učenici, kao i profesor, biti saslušani u slijedećih par dana. Profesora su suspendirali iz škole jer nije prijavio slučaj.

Možda vas zanima i ovo:
Message