Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bijesni magarac ugrizao curicu i njenog brata, spasio ih susjed

STRAVIČAN NAPAD: Dijete se kraj Koprivnice igralo sa životinjom. Magarac ju je ugrizao za nogu i nije htio pustiti, dotrčao je susjed i nokautirao ludog magarca

Ivan Brkić/PIXSELL
Foto: Ivan Brkić/PIXSELL
29 komentara

Čuo sam vrisak i potrčao. Skočio sam na magarca i počeo ga udarati šakama u glavu. Dotrčao je moj bratić i pogodio ga u slijepoočnicu i tek tad sam uspio izvući dijete iz njeova ugriza, ispričao je susjed Martin Oroš (34) kako je spasio curicu (9) od bijesnog magarca. Na rukama ju je odnio do roditelja, koji su je odvezli na Hitnu, gdje su je cijepili protiv bjesnoće. Magarca su nakon incidenta eutanazirali, a njegovu glavu poslali na analizu u Veterinarski zavod, gdje su potvrdili da je bio bijesan.

- Vjerojatno ga je ugrizla zaražena lisica, koja je lako mogla ući u njegov tor - rekao je Darko Radiček iz Zavoda za javno zdravstvo.

Curica se, kao i obično, igrala u drvenoj kući za magarca i donijela mu vode. Odjednom ju je snažno počeo gristi za nogu. Magarac Yoli iz Herešina kraj Koprivnice bio je ljubimac djece. Često su dolazila igrati se s njim. U veterinarskoj službi Koprivnice rekli su da su nedavno imali slučaj bijesne krave koja je ugrizla vlasnicu dok ju je muzla.

Možda vas zanima i ovo:
Message