News

Komentari 8

Bik je opsjednut novcem, Lav nadmoći, a Jarac samim sobom

Bik je opsjednut novcem, Lav nadmoći, a Jarac samim sobom

Svaki od znakova Zodijaka ima svoje opsesije koje mu svjesno ili nesvjesno kontroliraju život. Biku je najveća opsesija novac, a Škorpionu odanost

Ovan je opsjednut šopingom

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće utažuju satima šopinga. Njihova opsjednutost kupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj mjeri da im to u potpunosti preuzima život. 

Novac i luksuz glavna su opsesija Bika

Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a sve kvalitete pomažu im da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se naporno raditi, a sve s jednim ciljem, steći što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućuje im uživanje u luksuzu koji cijene jednako kao i novac, ali ne ustručavaju ga se trošiti na druge. 

Blizanci nigdje ne idu bez gadgeta

Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsjednuti su tehnikom, odnosno svim gadgetima koji im omogućuju bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svijet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Jednako tako slabi su na modu i spremni su cijeli svoj dan potrošiti na kombiniranje novih modnih trendova. 

Rak žudi za uspjehom

Suosjećajni Rakovi uvijek su spremni pomoći, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uvjerenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svim pokazuju što im se sviđa, a što ne. Žude za uspjehom i spremni su za to ići i iznad svojih granica. Taj uspjeh je najčešće vezan uz obiteljski i privatni život. 

Lav ima glavnu opsesiju - nadmoć

Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tjera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima pokazati da se odlično snalaze na svim poljima života i neće se ustručavati pokazati im kad su u krivu. 

Djevica je opsjednuta redom

Pedantne Djevice opsjednute su redom u tolikoj mjeri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cijene točnost i disciplinu, a ako im to netko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči s opsesivno-kompulzivnim poremećajem. 

Vaga žudi za ravnotežom

Vage su sklone pretjeranom analiziranju, stoga ne čudi što su opsjednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje postići lijepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odjećom. Problem je u tome što taj svoj poriv ne mogu kontrolirati pa ih šopingiranje može izbaciti iz takta. 

Škorpion je opsjednut lojalnošću

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnosti. Oni žele odnose pune povjerenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem i za okultnim. Ne libe se pokazati svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

Putovanja su glavna opsesija Strijelca

Baš kao i Ovnovima, i Strijelci najviše u životu obožavaju avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsjednuti nadmoći i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i napravit će sve kako bi što češće putovali. Jedino se tako mogu riješiti viška energije po kojoj su toliko poznati. 

Jarac je opsjednut samim sobom

I dok su drugim pripadnicima Zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsjednuti samo jednom - samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tjera da sve napravi u svoju korist, bez obzira povrijedilo to nekoga ili ne. Upustit će se u lov na uspjeh i gaziti po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešto još važnije ne natjera da odustane. 

Vodenjak treba biti najkreativniji u društvu

Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu biti najkreativniji u društvu. Stalno nešto stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspjeha. Iako im priznanja gode, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu. 

Ribama ovisnosti nisu strane

Ribe su pravi sanjari i žive u vlastitom svijetu koji su skrojili po svojoj mjeri. Pripadnici ovog znaka su labilni stoga ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput junk fooda, kockanja ili alkohola. Jednom kad to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.

Najčitaniji članci