Obavijesti

News

Billa mesnica – svježe, bez konzerviranja i zamrzavanja

Billa mesnica – svježe, bez konzerviranja i zamrzavanja
3

BILLA mesnice u svim supermarketima nude domaće, uvijek svježe i kvalitetno meso po povoljnim cijenama.

Od 21.4.2016. započela je nova BILLA kampanja za mesnice u supermarketima kojom kupcima još više približavamo svježu ponudu u BILLI i mogućnost kupovine provjerenog, domaćeg, svježeg mesa u svom omiljenom supermarketu u susjedstvu. Veseli nas suradnja sa Suzanom Nikolić koja će kroz kampanju upoznati kupce sa svim prednostima kupovine kvalitetnog mesa u BILLA supermarketima. 

Domaće i svježe – samo takvo meso u ponudi je BILLA mesnica. Više od 70% mesa iz BILLA ponude proizvedeno je u Hrvatskoj. Posebno ističemo odličnu suradnju s hrvatskim dobavljačima – Martinjak, koji je ekskluzivni dobavljač BILLE, i Ravlić, koji surađuju s velikim brojem manjih hrvatskih farmi i proizvođača. Sustav sljedivosti omogućava praćenje svakog proizvoda kroz sve faze od uzgoja, preko distribucije do stavljanja u prodaju. Nabava mesa u Hrvatskoj jamči kratak put dostave i vrhunski kontroliranu svježinu i kvalitetu mesa.

U mesnice se svježe meso, junetina i svinjetina, dostavlja više puta dnevno u polovicama, bez konzerviranja i zamrzavanja, a naši stručni i školovani djelatnici u mesnicama, sukladno potražnji kupaca, obrađuju meso na licu mjesta te ga pakiraju. Meso je pripremljeno i izrezano za prodaju tako da iziskuje minimum vremena prigodom pripreme obroka.

Kupci na pultu mesnice mogu odbarati željeni komad mesa, a naši mesari će ga odrezati i pripremiti. Uz to savjetovat će kupce pri odabiru vrste mesa, načinu pripreme, optimalnim potrebnim količinama. U svim BILLA supermarketima djelatnici na odjelu svježeg mesa pridržavaju se strogih higijenskih propisa, a prostor u kojem se meso priprema za prodaju pod stalnom je higijenskom kontrolom.

U svakodnevnoj svježoj ponudi nalaze se svinjetina, junetina, teletina, piletina, janjetina, a uz svježe meso u BILLA mesnicama se više puta dnevno proizvode mljeveno meso i  mesni pripravci – ćevapčići, pljeskavice, kobasice, ražnjići. Svježe mljeveno meso proizvodeno je bez dodane vode, soje, soli i regulatora kiselosti, a ćevapčići i ostali mesni pripravci bez vode i soje.

Samo svježe, domaće i najkvalitetnije meso za ukusan i zdrav obrok ili pak za svima omiljeni roštilj nalazi se u BILLA mesnicama. U našem katalogu provjerite i povoljne cijene, a u najbližem BILLA supermarketu svu širinu ponude najboljeg mesa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa