Obavijesti

News

Komentari 0

Bio je vukovarski heroj: Kći pojurila za njim i zvala policiju

Bio je vukovarski heroj: Kći pojurila za njim i zvala policiju
3

Otac (56) je u nedjelju nazvao obitelj i rekao im da će se ubiti. Nedugo potom zabio se u stražnji dio mađarskog autobusa blizu naplatnih kućica Sveta Helena.

VIDEO


Zdrobljeni Mercedes razbio je svaku nadu kćeri Predraga Doktora (56). Otac je u nedjelju nazvao obitelj i rekao im da će se ubiti. Nedugo potom, u 17 sati, zabio se u stražnji dio mađarskog autobusa kod naplatnih kućica Sveta Helena. Na mjesto sudara nekoliko minuta kasnije stigla je kći, koja je, čim je čula što otac namjerava, sjela s muškarcem u auto i pojurila za ocem. Radnici s naplatnih kućica prepričali su nam kratki razgovor s kćeri. Rekla im je kako je Predrag najavio da će se ubiti. Pojurila je za njim i pozvala policiju. No Predraga nitko nije mogao spriječiti. Neslužbeno doznajemo da policajci na mjestu sudara nisu pronašli tragove kočenja, što potvrđuje da se Predrag namjerno zabio u autobus. Vozač autobusa P. E. (53) nije ozlijeđen, kao ni 28 putnika koje je vozio. Svi su čuli udarac i poslije vidjeli zdrobljeni automobil. Hitna pomoć je Predragovu kćer zbog šoka morala odvesti u bolnicu. Vatrogasci su više od pola sata rezali lim smrskanog Mercedesa kako bi izvukli Predragovo truplo. Inače, Predrag Doktor je vukovarski branitelj i logoraš. Rođen je u Puli i otac dvoje djece. Sudjelovao je u obrani Borova naselja na položajima u Banijskoj ulici. Tamo je i ranjen, a četiri mjeseca bio je zatočen u zatvorima Staićevo i Sremska Mitrovica.- U Staićevu smo ležali nekoliko metara jedan od drugoga i tamo smo se upoznali. Bio je skroman i fin čovjek - rekao je Fred Matić, vukovarski branitelj, logoraš i savjetnik predsjednika Ive Josipovića za branitelje. Nakon što je razmijenjen, Doktor je nastavio braniti Hrvatsku. Umirovljen je 1999. godine. Bio je član predsjedništva Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara.

Pola Mercedesa bilo je potpuno zdrobljeno

Predrag je prvo udario u autobus pa se njegov Mercedes zabio u naplatnu kućicu. Prizor je bio strašan. Pola Mercedesa bilo je potpuno zdrobljeno, a vatrogasci su morali rezati lim kako bi izvukli Predragovo truplo. Umro je na mjestu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mađarski turisti čuli samo snažan prasak

Policija je razgovarala i s 28 mađarskih turista, putnika iz autobusa u koji se Predrag Doktor zabio. Nitko od njih nije vidio sudar. Ispričali su u šoku da su samo čuli snažan prasak i osjetili kako je nešto udarilo odostraga u autobus. Tek poslije su vidjeli Predragov zdrobljeni Mercedes.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.