Obavijesti

News

Komentari 43

'Bio mi je pritisak na poslu, pa sam zvao halo liniju za samce'

'Bio mi je pritisak na poslu, pa sam zvao halo liniju za samce'
1

NABIO 25.000 kn DUGA: Ž.A. iz komunalne tvrtke iz Malog Lošinja vrijeme je kratio razgovarajući sa ženama na hotlineu. Zvao ih je sa službenog telefona

VIDEO

Ja sam s tim ženama ćaskao više prijateljski, nije tu bilo ono. Na taj sam način skidao pritisak s posla, to forsiranje s kojim se ponekad moram nositi, priča Ž. A. (51), rukovoditelj deponija u komunalnoj tvrtki iz Malog Lošinja.

Njemu je tvrtka oduzela službeni mobitel s kojeg je zvao telefon za samce, tvrdi on. Nabio je 25.000 kuna računa. Mobitel mu nisu htjeli vratiti sve dok nije otplatio dug. Čim je dobio natrag mobitel, ponovno je počeo zvati, priča nam čitatelj koji nam je dojavio za slučaj s Lošinja. Ž. A. u telefonskom nam je razgovoru sve priznao.

- Sve je počelo kad sam slomio nogu i završio u bolnici. Tada sam se počeo dopisivati sa ženama na liniji za samce. Teško je to objasniti. Bila je ta neka povoljna ponuda, kontakt broj na koji se može javiti i povuklo me. Onda su na mobitel počele stizati reklame, obavijesti da se mogu javiti, kupiti, nabaviti... A tarifa je bila mrak! - priča on.

Priznao nam je da je dva puta nabio goleme dugove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Drugi dug od 11.000 isplatio sam 2013. i tad su mi vratili službeni mobitel. Sad mogu telefonirati samo unutar firme. Možda je tako i bolje. Jer to je neka vrsta ovisnosti i poručujem svima da se klone toga - priznaje rukovoditelj deponija.

Nakon što se sve doznalo, kolege i poznanici zezali su se na njegov račun. Zvali su ga Seks mašina, a krenula je priča i da se išao naći sa ženom koja radi na seksi telefonu u Rijeci. Nije se pojavila, pa se vratio kući. Vijest o visokim računima koje je nabio došla je i do lošinjske policije.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a