Obavijesti

News

Komentari 1127

Birači jako kaznili HDZ: SDP 'bježi' za gotovo deset posto!

Birači  jako kaznili HDZ:  SDP 'bježi' za gotovo deset posto!
5

SDP trenutačno među biračima uživa potporu 30,9 posto ispitanika.  A HDZ je kod birača kažnjen i sada uživa potporu 21,5 posto birača. Most je na 12,1 posto potpore

VIDEO

HDZ je u 'preslagivanju' kod birača kažnjen, i to najviše. SDP je stabilno prva opcija. Donosi to ekskluzivno prvo istraživanje Dnevnika Nove TV provedeno nakon Karamarkove ostavke i raspuštanja Hrvatskog sabora. Istraživanje je provedeno na 1.219 ispitanika telefonski od subote do danas. Riječ je o biračima koji bi sigurno ili vjerojatno glasali za ove stranke.  

HDZ kažnjen na 'projektu preslagivanja'

SDP trenutačno među biračima uživa potporu 30,9 posto ispitanika.  A HDZ je kod birača kažnjen i sada uživa potporu 21,5 posto birača. Tako loš rezultat stranka nije imala primjerice kada je 2011. otišla u oporbu. Tada je uživala potporu 24 posto birača. 

Oporavak Mosta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Most nezavisnih lista je u ovoj krizi kod birača 'nagrađen' i trenutačno uživa potporu od 12,1 posto birača, a Živi zid ima trenutačnu potporu od 7,7 posto birača. 

Tko još dobiva glasove birača? 

No ostale stanke daleko su ispod ove 4 opcije i kreću se od 2 do 1 posto potpore. Iznenađenje je Stranka Bandić Milan 365 koja trenutačno uživa potporu 2,3 posto birača. Pametno nezavisna lista iz Splita ima potporu od 2 posto, HSP Ante Starčević je na 1,6 posto. HSS  1,5, IDS na 1,4 posto, a HNS 1,3 posto. Nezavisna lista Stipe Petrine ima potporu od 1 posto birača kao i regionalna stranka HDSSB koja sada može računati na 1 posto potpore sigurnih i vjerojatnih birača.
 
Ostale stranke ne prelaze 1 posto potpore i zajedno imaju 4,6 posto potpore, a neodlučnih je ostalo 11,1 posto ispitanika.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1127
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.