Obavijesti

News

Komentari 232

Izlazne ankete: Tomašević ima 68,3 posto u Zagrebu, Puljak u Splitu vodi s 59,2 posto glasova

Izlazne ankete: Tomašević ima 68,3 posto u Zagrebu, Puljak u Splitu vodi s 59,2 posto glasova

U drugom krugu izbora nešto je manja izlaznost nego prije dva tjedna. Prve rezultate DIP će objaviti u 20 sati, a prema rezultatima izlaznih anketa Tomašević i Puljak u velikom su vodstvu u svojim gradovima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
19.50

Analizu izlaznih anketa komentirat će međunarodno certificirana komunikacijska savjetnica i edukatorica Ana Šimunović i kolumnist 24sata Tomislav Klauški.

- Mislim da je Tomaševiću bilo bitno da pobijedi Škoru kojem je bilo bitno koliko će dobiti glasova u drugom krugu. Vidjet ćemo koliki je ukupan broj glasova - kazao je Klauški

- Pozdravljam veliki broj sučeljavanja. Bandić je to uglavnom izbjegavao. To je jedan od najboljih načina kako bi zainteresirali građane. Koliko su bili uspješni u tome, mislim da svi generalno nisu pokazali dobre komunikacijske vještine. Dijametralno su suprotni po pitanju politika pa tako i komunikacijskih stilova. Tomašević je zaista pokazao znanje gradskih problema što ne vidim često u političkom prostoru. Sebe je nametnuo visoko za razliku od Škore koji ima nastup, ali je išao na 'mišiće' - rekla je Šimunović. 

- Trebao bi osvijestiti neverbalnu komunikaciju. U komunikaciji želimo čuti konstruktivne argumente koje smo čuli, ali fali emocionalni aspekt na kojem treba raditi - zaključila je. 

- Tomašević je u startu zvučao kao gradonačelnik. Cijela kampanja je bila postavljena da se brani od napada. Škoro je pak u drugi krug igrao na ideologiju. Nisu se mogli posvađati oko kanalizacije, ali Tomašević se dobro držao - kazao je Klauški. 

Izbornu emisiju iz studija 24sata pratite ovdje

19.50

Posljednji rezultati izlaznih anketa Ipsosa koje je objavila Nova TV

Zagreb
Tomislav Tomašević - 67,30 posto
Miroslav Škoro 32,70 posto

Split
Ivica Puljak 59,78 posto
Vice Mihanović 40,22 posto

Rijeka
Marko Filipović 56,65 posto
Davor Štimac 43,35 posto

Osijek
Ivan Radić - 62,61 posto
Berislav Mlinarević 37,39 posto

19.46

Neslužbeni rezultati s terena pokazuju da Zadar ipak ostaje utvrda HDZ-a. Kandidat SDP-a Marko Vučetić nije uspio poraziti Branka Dukića, koji po neslužbenim podacima ostaje na čelu Zadra.

19.45
19.41
Komentari 232