Obavijesti

News

Komentari 189

Vučić najavio: S Plenkovićem ću razgovarati o Agrokoru

Vučić najavio: S Plenkovićem ću razgovarati o Agrokoru
3

U Srbiji su u nedjelju održani predsjednički izbori. Birališta su zatvorena u 20 sati. Prema neslužbenim rezultatima Vučić je pobijedio. Na drugom je mjestu Saša Janković, a treći je Luka Maksimović Beli

VIDEO

Dobio sam 12 posto više glasova nego svi ostali kandidati zajedno. Još jednom se zahvaljujem Tomislavu Nikoliću jer je podržavao Vladu Srbije, što je to činio kada je to malo tko očekivao. Važno je da su građani pokazali da žele da idemo naprijed, još brže i bolje, rekao je Aleksandar Vučić koji je u nedjelju izabran za predsjednika Srbije. 

U Srbiji su u nedjelju održani predsjednički izbori. Birališta su zatvorena u 20 sati. Do 19 sati glasovalo je 49, 9 posto građana. Na izborima 2016. glasovalo je 51,6 posto glasača. Na izborima je sudjelovalo 11 kandidata.

Na temelju 96 posto prebrojanih glasova Vučić osvaja 54,9 posto glasova, Janković 16,2 posto, Beli 9,4 posto, Jeremić 5,8 posto i Šešelj 4,4 posto glasova. Šešelj je, javljaju mediji u Srbiji razočaran rezultatom i večeras neće davati izjave. 

Vučić najavio susret i razgovor s Plenkovićem o Agrokoru

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić u nedjelju navečer je, proglašavajući pobjedu na predsjedničkim izborima, najavio susret i razgovor sa svojim hrvatskim kolegom Andrejom Plenkovićem u Mostaru o slučaju Agrokor.

Govoreći o svojim budućim potezima, Vučić je rekao da će još dva mjeseca biti premijer te da ga u Mostaru očekuje razgovor s hrvatskim kolegom Andrejom Plenkovićem.

"Razgovarat ćemo, među ostalim i o Agrokoru jer se pokazalo da tu ima više problema nego što se očekivalo", rekao je Vučić novinarima u svom izbornom stožeru nakon proglašenja izborne pobjede.

Kako se očekuje, Plenković i Vučić susrest će se tijekom 20. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2017., čiji je zemlja partner Republika Hrvatska i kojega će u utorak službeno otvoriti predsjednik hrvatske vlade.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na izbornoj listi su bili Saša Janković (kojeg je predložila grupa građana), Vuk Jeremić (grupa građana), Miroslav Parović (Narodni slobodarski pokret), Saša Radulović (Dosta je bilo), Luka Maksimović Beli (grupa građana), Aleksandar Vučić (Srpska napredna stranka i ostale članice vladajuće koalicije), Boško Obradović (pokret Dveri), Vojislav Šešelj (Srpska radikalna stranka), Aleksandar Popović (Demokratska stranka Srbije), Milan Stamatović (grupa građana) i Nenad Čanak (Liga socijaldemokrata Vojvodine).

Beli se šali, proglasio pobjedu

 Ljubiša Preletačević Beli od cijele je kampanje napravio dobru šalu. On se kandidirao na izborima i brutalno je ismijao srbijansku političku scenu i rugao se njenim akterima. Nakon zatvaranja birališta Beli je napravio još jednu šalu. Proglasio je pobjedu i rekao da je osvojio 97 posto glasova. 

- Osvojio sam 97 posto po nekim procjenama, ali očekivao sam puno više - rekao je Beli.

Student and presidential candidate Luka Maksimovic, also known as "Beli", talks to media as fireworks explode in his headquarters during elections in Mladenovac

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...