News

Komentari 295

Bivša premijerka o navodnim ljubavnicima: Istina je bila gora

Bivša premijerka o navodnim ljubavnicima: Istina je bila gora

Bivša premijerka rekla je da zapravo dugi niz godina nije imala muškarca koji bi stajao uz nju. Dodala je da bi bilo puno manje podmetanja da je imala supruga

Bivša premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor gostovala je u emisiji Red Carpet na Novoj TV u kojoj je rekla da su je pogađali medijski tračevi o njezinim ljubavnicima. 

- Mene je to jako, jako pogađalo zato što to nije bila istina. Istina je bila puno gora, a to je da zapravo dugi niz godina nisam imala nikoga, dakle ni jednog muškarca koji bi stajao uz mene - rekla je bivša premijerka i dodala da bi se puno manje podmetanja događalo da je imala supruga ili partnera. 

Objasnila je da bi još bilo ljepše da je kući imala nekoga s kime bi mogla podijeliti potresne i teške situacije.

Bivša čelnica HDZ-a još uvijek vjeruje u brak iako se dva puta razvodila, ali rekla je da to ne znači da bi se ponovno udala. Istaknula je da joj je velika podrška sin Lovro kojeg je dobila u drugom braku. 

- Reći ću nešto, Lovro će se sigurno jako naljutiti ako to bude vidio. Kad je doma u vrijeme kad ja idem spavati, nijedna večer ne prođe, a da mu ja uđem u sobu i dam mu pusu u čelo - rekla je.

'Dugo nisam dobila kompliment koji se daje ženama'

Priznala je da joj je teško u politici, iako to mnoge žene koje se bave tim poslom ne žele priznati, a puno puta je iz različitih kuloara čula kako bi se trebala vratiti u kuhinju. Rekla je i da dugi niz godina nije dobila kompliment koji se daje ženama, a da ga i dobije ne zna bi li mu vjerovala, ali bilo bi ga lijepo čuti. 

Jadranka Kosor otkrila je i svoju veliku, neostvarenu želju, a to je vlastita radio emisija koja bi se emitirala u kasne večernje sate.