Obavijesti

News

Komentari 19

Bivša žena slavnog glazbenika ubila i spalila dadilju u dvorištu

Zajedno sa Sabrinom Quider uhićen je i 40-godišnji muškarac te su oboje osumnjičeni za ubojstvo. Dadilja iz Francuske kod nje je živjela i radila za sitne novce. U ponedjeljak je trebala natrag u Francusku..

VIDEO

Bivša žena pop-zvijezde Marka Waltona uhićena je u četvrtak zbog sumnje da je ubila dadilju svoje djece i spalila njezino tijelo u vrtu milijun funti vrijednog stana u Londonu.

Sabrina Quider (34), čiji je bivši muž član poznatog tinejdžerskog benda "Boyzone" trenutno se nalazi u pritvoru, a prijavili su je roditelji koji su vraćali djecu iz škole jer su primijetili dim, plamen i osjetili užasan smrad.

Kada je policija stigla na mjesto zločina nisu mogli utvrditi koliko je star leš, kao ni spol. Susjedi su okrili da je riječ o Sophie Lionnet (21), dadilji iz Francuske.

Mlada Francuskinja živjela je u njezinom stanu godinu i pol, a više od godinu dana brinula se za njezinu kćer (3) i sina (6). U London je doselila kako bi učila engleski. 

Susjedi kažu kako je Sabrina uživala u visokom stilu, a da je dadilju jako slabo plaćala.

- Sabrina je voljela izlaziti na skupa mjesta i izgledati bogato. Sophie je bila iz siromašne francuske obitelji i s njom je u stanu provela 14 mjeseci. Bila je nesretna, prošlog je mjeseca otišla prespavati nekoliko noći kod Sabrininog prijatelja. Kada je definitivno odlučila vratiti se kući, zamolila je majku da joj pošalje novce kako bi mogla platiti put. Trebala je kući stići u ponedjeljak, ali to se nije dogodilo - ispričao je prijatelj ubijene.

Susjedi koji su prolazili s djecom, akoji su prvi primijetili plamen, prvo su mislili da pale lišće, ali nije mirisalo na to. 

- Iz kuće su se znale čuti žestoke svađe - kazao je jedan susjed.

Quider je uhićena zajedno s Ouissemom Medounijem (40). Oboje se sumnjiči za ubojstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca