Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivšem dečku propucali bedra i zatukli ga lopatom

Danica Parmaković (55) mecima je zaustavila Gorana Mikića (25), koji je usred noći provocirao njenu kćer Sanju i pokušao im provaliti u kuću

K.Petrić
Foto: K.Petrić
53 komentara

Goran Mikić (25) u noći na utorak popeo se na ogradu i uskočio u dvorište kuće u vinkovačkoj Ulici Ivana Gorana Kovačića. Stajao je pred kućom svoje bivše djevojke Sanje Parmaković i vikao, razbudivši Sanju i njene sustanare. U kući su još bili Sanjina majka Danica Parmaković (55) i njen 73-godišnji prijatelj, inače pradjed Sanjina djeteta.
Nakon nekog vremena Mikić je prestao s verbalnim provokacijama i pokušao je provaliti u kuću. Danica Parmaković je tada zgrabila pištolj, izašla u dvorište i pucala u Mikića. Nekoliko metaka pogodilo ga je u bedra, no Mikić nije posustajao. Krvavih nogu i dalje je pokušavao obiti ulazna vrata i upasti u kuću. Na kraju je Mikića zaustavio 73-godišnjak, koji ga je udario lopatom po glavi. Ubrzo je pred kuću Parmakovićevih stigla policija.
- Vidio sam policiju u našoj ulici i nije mi ništa bilo jasno - kaže Milan Sudar, jedan od susjeda.
Druga susjeda Marija Cvilinder također kaže da ništa nije čula.
- Vlasnicu kuće smo priveli zbog ubojstva u pokušaju, provalnika zbog narušavanja nepovredivosti doma, a 73-godišnjaka prijavit ćemo zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda - rekao je Miroslav Janić, glasnogovrnik PU vukovarsko-srijemske.
Susjedi kažu kako je inače riječ o problematičnoj obitelji. Navodno su u čestim obiteljskim svađama znali letjeti i noževi.
Riječ je o vrlo teškim ranama jer su mu meci propucali natkoljeničnu kost, a jedan metak mu je okrznuo i glavu. No pacijent se nalazi izvan životne opasnosti, rekao je dr. Tomislav Mišković iz vinkovačke Opće bolnice, u kojoj su Mikića operirali u utorak ujutro. Mikić je otprije poznat tamošnjoj policiji zbog raznih nedjela. Danicu Parmaković i 73-godišnjaka priveli su oko 15 sati u  Palaču pravde u Vukovaru.

Možda vas zanima i ovo:
Message