Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivši vozač preminuo od opasnog sado-mazo seksa

Robin Mortimer (58) bio je u braku s Bridget 30 godina. Umro je kod domine Lucrezie s gumenom lopticom u ustima. Žena nije znala da ga pali S&M

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
15 komentara

Britanac Robin Mortimer (58) umro je nakon sado-mazo seksa s Irom van Damm (44), gospodaricom Lucrezijom, u njezinoj vili u Belgiji. Oženjeni otac jednog sina platio je preko 5000 kuna da ga 'najperveznija europska domina' kazni u svojoj srednjovjekovnoj tamnici. Istražitelji još nisu sigurni je li se ugušio s gumenom lopticom ili je popio preveliku dozu anestetika koja produljuje užitak u sadističkim seansama. Policijski izvor rekao je kako su ga našli u tuš kadi, bio je vezan i imao je kožnu masku na glavi s gumenom lopticom na lancu oko vrata. Međutim, čini se da je umro u drugom dijelu kluba. Hitna pomoć je došla nakon neuspjelih pokušaja oživljavanja. Iako je često posjećivao dominu, supruga Bridget Mortimer (50), s kojom je u braku 30 godina, ne zna ništa o njegovim seksualnim sklonostima. Bridget boluje od multiple skleroze. Obitelj je poslala obavijest da je Robin umro prirodnom smrću u belgijskom hotelu. Gospodarica Lucrezia i njezina asistentica gospodarica Juno (36) uhićene su pod optužbom napada i zlostavljanja koje je dovelo do smrti. Robin je bio vozač utrka, prvo motora, a zatim automobila. Njegov sin Alex (25), također, vozač GT3 utrka, vozit će Veliku utrku Belgije ovaj vikend u čast svog oca. Robin je krenuo bodriti svog sina. Putem je skrenuo do domine po malo 'ekstremne boli'. Policajci su rekli kako su u vili našli neke od najbrutalnijih sprava za mučenje koje su ikada vidjeli, uključujući stroj za vakumiranje cijelog tijela.
- Budite oprezni! Nisam blaga. Ja sam sadista, inteligentna i perverzna. To je u mojoj prirodi. Sadista sam najgore vrste - napisala je na svojoj web stranici. Obdukcija će pokazati točan uzrok smrti nesretnog Robina Mortimera.

Možda vas zanima i ovo:
Message