Obavijesti

News

Komentari 8

Biznismeni su Strauss-Kahnu plaćali zabave s prostitutkama

Biznismeni su Strauss-Kahnu plaćali zabave s prostitutkama
3

Izvjesna Florence ispričala je istražiteljima kako je tijekom šest godina sa Strauss-Kahnom bila 11 puta. Jednom su ona i kolegica dobile 2400 eura za noćni provod

VIDEO

Istražujući mrežu prostitucije na sjeveru Francuske, policija je slučajno otkrila da su neki biznismeni plaćali prostitutke bivšem direktoru MMF-a Dominiqueu Strauss-Kahnu (62). Njega će o tom slučaju ispitati prvo kao svjedoka, a potom kao osumnjičenika. 

Izvjesna Florence (30) ispričala je istražiteljima kako je tijekom šest godina sa Strauss-Kahnom bila 11 puta, i to u Parizu, na sjeveru Francuske i u Washingtonu. Za sudjelovanje na zabavama dobivala je od 500 do tisuću eura. Kazala je kako je na tim zabavama bilo više žena i da nisu sve bile prostitutke.

- Žene su prolazile kroz njegove ruke. Bilo je ondje i drugih muškaraca, njegovih prijatelja, koji su plaćali sve račune za te provode - posvjedočila je Florence. Dodala je kako je zajedno s još jednom djevojkom bila u SAD-u neposredno uoči Strauss-Kahnova uhićenja. Za to 'druženje' dobile su 2400 eura. Sve račune navodno su podmirivale dvije tvrtke sa sjevera Francuske. Nije jasno jesu li to činili zbog radi političkog 'lobiranja'.

Strauss-Kahnov prijatelj Fabrice Paszkowski, inače vlasnik farmaceutske kompanije i donator Socijalističke stranke Francuske, priveden je zbog sumnje u podvođenje jer je priznao da je plaćao prostitutke Strauss-Kahnu. U tome ne vidi ništa loše jer mu je, kako kaže, bilo vrhunsko zadovoljstvo bilo upražnjavati seks zajedno sa Strauss-Kahnom. I građevinska tvrtka Eiffage potvrdila je da su u šest godina potrošili 50.000 eura na prostitutke. Njihov direktor je račune za provode u luksuznim hotelima s prostitutkama pravdao šifrom 'DSK', koju je zapisivao na poleđini računa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik