Obavijesti

Promo sadržaj

Bizzo i Baby Dooks u suradnji s Konzumom otvorili Čudnu šumu

Bizzo i Baby Dooks u suradnji s Konzumom otvorili Čudnu šumu
7

Bolesna Braća u svom prepoznatljivom stilu pozvali su sve ljude dobre volje da se pridruže Konzumovoj humanitarnoj akciji Odmotaj papir i zamotaj ljubav

Bolesna Braća Bizzo i Baby Dooks u suradnji s Konzumom otvorili su treću po redu Čudnu šumu, i ove godine najprominentniju zagrebačku adventsku destinaciju. Tom su prigodom pozvali sve prisutne da se pridruže Konzumovoj humanitarnoj akciji Odmotaj papir i zamotaj ljubav i tako pomognu djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Od svake kupnje posebno dizajniranog ukrasnog papira, vrećica i kartica za pakiranje blagdanskih darova do 20. prosinca u svim većim prodavaonicama Konzum će donirati jednu kunu djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Humanitarnu akciju Bolesna Braća predstavili su simpatičnom hip hop pjesmom koja nosi naziv akcije, a za koju potpisuju tekst i glazbu.

Ovogodišnje izdanje Čudne šume proteže se cijelom Varšavskom ulicom gdje će na središnjoj pozornici pod nazivom FUNK Proplanak Čudne Šume posjetitelje dočekati glazbeni nastupi funk, soul, hip-hop i jazz afirmiranih i neafirmiranih hrvatskih i stranih glazbenika instrumentalista, vokalista i DJ-eva. Dio Čudne Šume po prvi je put namijenjen najmlađima i nosi naziv Mala Šuma. Uz Dječji Disco koji se otvara samo vikendom moći će uživati i u Šumskom Kinu gdje će se svakodnevno uz igre i zabavu prikazivati animirani i igrani filmovi za najmlađe posjetitelje i njihove roditelje. 

„Zajedno sa svojim vjernim kupcima Konzum u blagdansko vrijeme već godinama pokazuje kako je radost u malim stvarima. Ponekad je samo jedna kuna dovoljna da stavimo osmijeh na lica onima kojima je pomoć najpotrebnija, a ove smo godine odlučili uljepšati blagdane djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Oni, kao i sva djeca svijeta nestrpljivo iščekuju nadolazeće blagdane i dolazak Djeda Božićnjaka. Želim unaprijed zahvaliti svim našim kupcima velikog srca koji će se uključiti u humanitarnu akciju Odmotaj papir i zamotaj ljubav i tako uljepšati blagdane djeci bez roditeljske skrbi”, izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

„Blagdanska akcija Konzuma i Bolesne braće sve nas je oduševila i nagovijestila početak blagdanskog raspoloženja. Originalna hip hop pjesma već se naveliko pjeva u našim SOS Dječjim selima, a mališani se posebno vesele svojim lijepo umotanim darovima ispod božićne jelke. Veliko je zadovoljstvo i čast imati partnera kao što je Konzum te im od srca zahvaljujemo što su nama i djeci u našoj skrbi uljepšali blagdane“, rekla je Ljiljana Varga, voditeljica Odjela za korporativna partnerstva SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U duhu misije Udruge SOS Dječje selo Hrvatska djeca u Lekeniku i Ladimirevcima odrastaju u obiteljskom okruženju. SOS Dječja sela brinu za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.