Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
144 komentara

Bjelovarčanka tražila sina (16): 'Šokiralo me što sam vidjela!'

Ne mogu vjerovati da se alkohol toči maloljetnicima i da se marihuana puši usred lokala, u nevjerici je za portal bjelovar.live ispričala majka bjelovarskog tinejdžera

Foto: Pixabay
144 komentara

Nakon što je ovih dana čitala vijesti u zapljenama velikih količina marihuane u Daruvaru, majka jednog 16-godišnjeg Bjelovarčanina javila se portalu bjelovar-live kako bi podijelila svoje iskustvo i probudila odgovorne da pod hitno nešto učine.  

'Kada sam ušla u kafić, došlo mi je slabo. Jedva sam disala...'

- U subotu oko ponoći tražila sam sina koji je s društvom bio negdje u gradu. kako s nije javljao na mobitel, krenula sam u potragu po gradskim kafićima za koje znam da ih posjećuje. Ispred jednog lokala u koji sam planirala ući stajale su dvije djevojke i glasno komentirale kako s unutra puši marihuana. Kada sam ušla u kafić, došlo mi je slabo. Od količine dima koja je dominirala prostorom jedva da sam mogla disati. To nisu bile cigarete, a ni duhan. To je sigurno bila 'marica' - kazala je. 

'Unutra su bila djeca i svi su pili alkohol'

Dodaje da je kafić bio krcat maloljetnicima koji su pili alkohol

- Unutra su bila djeca u dobi od 16-17 godina, a možda je bilo i mlađih. Sjedili su po separeima, a ispred njih su bila alkoholna pića. Dim se mogao rezati nožem. Mislila sam da sanjam. Kako nisam pronašla sina, izašla sam van iz lokala. Još uvijek pod dojmom viđenog, uzela sam mobitel u ruke i zvala sina dok se nije javio. Rekao mi je da nije čuo zvonjavu od glasne glazbe, a bio je u jednom drugom kafiću ispred kojeg sam ga pokupila. Upitala sam ga zna li što se događa po gradu i je li išta vidio ili čuo o marihuani. Rekao je da nije i da je protivnik toga. Nekako sumnjam da bi mi rekao i da nešto zna. Vjerojatno se boji kako bih reagirala. Znaju li nadležni uopće što se događa subotom po lokalima ili na to namjerno zatvaraju oči. Vjerujte, strahujem za sina, ali i za ostalu mladež. To što sam vidjela nije normalno, a posebno ne u tako mladoj dobi. Policija bi se trebala pozabaviti takvim problemima. Ne mogu vjerovati da se alkohol toči maloljetnim osobama i marihuana puši usred lokala - u nevjerici je za bjelovar.live ispričala majka bjelovarskog tinejdžera. 

'Ugostiteljima je očito bitan novac, a ne posljedice'

Dodala je kako je sina u nekoliko navrata zatekla pijanog što ju je neugodno iznenadilo. 

- Jedno tri puta sam ga takvog vidjela. Jako sam bila ljuta na njega, ali smo sjeli i razgovarali. Trudila sam mu objasniti da to što radi nije dobro za njega. Ljuta sam i na ugostitelje koji ne bi smjeli točiti alkohol maloljetnicima. Ali očito im je bitan novac, a ne posljedice. Zaista, zašto se ti lokali stvarno malo više ne kontroliraju. Policija bi sve vidjela. Od alkohola do trave, a tko zna što bi se još sve zaplijenilo - upitala se majka.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message