News

Komentari 65

Bježeći od policije u Karlovcu automobilom udario u zid kuće

Bježeći od policije u Karlovcu automobilom udario u zid kuće

U policiji su nam potvrdili da vezano uz ovu prometnu nesreću nad jednom osobom provode kriminalističko istraživanje te da se radi o prometnoj nesreći s materijalnom štetom u kojoj nije nitko ozlijeđen

Bježeći od policije jureći Mercedes u nedjelju se oko 16,30 sati zaletio u zid kuće u Gajevoj ulici u Karlovcu. Nakon sudara iz vozila je navodno pobjeglo više ljudi i policija je za njima tragala u središtu grada.

U policiji su nam potvrdili da, vezano uz ovu prometnu nesreću, provode kriminalističko istraživanje nad jednom osobom, a na mjestu nesreće je u tijeku policijski očevid. U policiji su nam također rekli da se radi o prometnoj nesreći s materijalnom štetom u kojoj nije nitko ozlijeđen, a o rezultatima očevida i kriminalističke istrage izvijestiti će po njihovu okončanju.

Kako neslužbeno doznajemo, Mercedes je iz pravca Slunja bježao od policijske potjere s dva civilna policijska vozila i jednog označnog policijskog vozila s uključenim "rotirkama" u pravcu Karlovca gdje je se jureći kroz grad zaletio u zid kuće.

Portal Karlovački.hr objavio je video s mjesta nesreće. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U policiji su nam također zasada potvrdili tek da se radi o prometnoj nesreći s materijalnom štetom u kojoj nije nitko ozlijeđen, a o rezultatima očevida i kriminalističke istrage izvijestiti će po njihovu okončanju.

Najčitaniji članci