Obavijesti

Promo sadržaj

Blagovaone Calligaris i Tempur i Sealy madraci na popustu

Blagovaone Calligaris i Tempur i Sealy madraci na popustu
6

Meblo trade – blagovaone Calligaris - 20 %, kvalitetni madraci Tempur -25% popust!

Iskoristite posebnu pogodnost za klijente Zagrebačke banke – 20% popusta na Calligaris dizajnerske kolekcije te 25% popusta na Tempur i Sealy premium kolekcije madraca, kreveta, anatomskih jastuka.


Otkrijte nove Calligaris dizajnerske kolekcije stolova na razvlačenje, atraktivnih stolaca, fleksibilnih garnitura za sjedenje, obnovite blagovaonu i dnevnu sobu uz popust 20 % ili iskusite lakoću i udobnost spavanja na premium kolekciji madraca, kreveta ili anatomskih jastuka Tempur ili Sealy uz popust od 25 %.

Luksuzni Tempur i Sealy madraci, kreveti, anatomski jastuci podnice i madraci iz ponude Tempur i Sealy asortimanasu izrađeni najnaprednijim tehnogijama I materijalima. Iskusite materijal koji je NASA razvila za vrhunski komfor astronauta prilikom dugih boravaka u svemiru. Tempur materijal se oblikuje prema vašem tijelu, dajući mu potporu za najudobniji položaj i smanjujući pritisak tijela o podlogu , čime je omogućen kvalitetan  I udoban san.


U Meblo Trade salonima diljem Hrvatske -Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i webshopu na raspolaganju je mogućnost obročne otplate do 12 rata za plaćanje Zabinim Mastercard, Maestro i Visa karticama. Od 20. studenog do 18. prosinca 2016. iskoristite ove atraktivne popuste uz mogućnost obročne otplate do 12 rata za plaćanje Zabinim Mastercard, Maestro i Visa karticama. Pogodnost možete iskoristiti u najbližem Meblo salonu ili na shop@meblo.hr. Više na www.meblo.hr.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...