Obavijesti

Promo sadržaj

Blogeri, pokažite svoje kulinarsko umijeće uz Lidl

Blogeri, pokažite svoje kulinarsko umijeće uz Lidl
1

Lidl ima super vijesti za blogere koji imaju aktivan blog na kojem obrađuju teme kulinarstva... Možda baš vi možete postati njihovi food chefovi

Pokažite svoje kulinarsko umijeće i od 22. - 29. 3. sudjelujte u Lidlovom natječaju. Kupite sve namirnice za svoje jelo u Lidlu, s tim da tri moraju biti iz asortimana „Okusi svoj zavičaj” ili „Okusi zavičaja”. Zadatak je napraviti tradicionalno hrvatsko jelo koje je potrebno objaviti u 4 fotografije (korištene namirnice, priprema jela, gotovo jelo, recept jela) ili video u maksimalnom trajanju od dvije minute koji sadrži sve navedene korake. 

Dodajte hashtagove #lidlchef i #okusisvojzavicaj i stavite svoj profil na javno kako bi vas pronašli!

Najbolje tradicionalno hrvatsko jelo birat će Lidlov žiri u sastavu: Andrea Andrassy, Doris Pinčić Rogoznica i Darko Kontin (Darkova Web Kuharica). Bloger pobjednik natječaja osvojit će godišnju suradnju s Lidlom Hrvatska te će osvojiti multifunkcionalni kuhinjski uređaj Monsieur Cuisine s opcijama za kuhanje, prženje, miksanje... Druga nagrada je poklon bon od 500 kuna, poklon paket kuhinjskih uređaja i kuhinjskih pomagala: preklopni roštilj, pekač vafla i kuhinjska vaga Silvercrest Kitchen Tools, dva kalupa za pečenje Ernesto i kuhinjske lopatica za tijesto. Onaj koji osvoji treće mjesto osvojit će poklon bon 300 kuna, poklon paket kuhinjskih uređaja i kuhinjskih pomagala: aparat za vakumiranje, štapni mikser i kuhinjsku vagu Silvercrest Kitchen Tools, dva kalupa za pečenje i kuhinjske lopatica za tijesto Ernesto.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.