Obavijesti

News

Komentari 49

Blogerica koja jedri s Pernarom šokirana medijskom pažnjom: 'Pa Ivan je hrvatski Trump!'

Blogerica koja jedri s Pernarom šokirana medijskom pažnjom: 'Pa Ivan je hrvatski Trump!'

Upućujem poruku Hrvatskoj: Svi koji me nazovu da pitaju nešto o mom članu posade, odmah će biti blokirani, a poruke izbrisane. Imate li pitanja o Ivanu – pitajte Ivana, poručila je učiteljica jedrenja

VIDEO

Jedriličarka Lexi koja jedri Karipskim otočjem, pa je na brod primila Ivana Pernara, šokirana je medijskom pažnjom u Hrvatskoj o njenom novom članu posade. Njenu internetsku stranicu i društvene mreže zatrpale su poruke iz Hrvatske, pa je dio bloga posvetila otkriću o pravom identitetu čovjeka kojeg poučava jedrenju. U tekstu, naslova “Slon u prostoriji”, kaže da je mislila kako na brod prima nekog “običnog tipa”, no ispostavilo se da se radi o “hrvatskom Trumpu”.

– Odlučila sam se pozabaviti plimnim valom ludosti koji je prošlog tjedna pogodio moj život. Za moje redovne čitatelje koji nisu svjesni svega ovog što se događa iza kulisa nacionalne informativne drame u Hrvatskoj u kojima smo ja i moj novi član posade – napisala je skiperica koja sve objavljuje i na svom Youtube kanalu Wild Captain Lexi.

– Čini mi se… a toga prethodno nisam bila svjesna, da je moj novi član posade kao HRVATSKI TRUMP! O tome pojma nisam imala, mislila sam da je samo neki tip. On je očito davno bio političar u Hrvatskoj i možda se čak i kandidirao za predsjednika…? Čini se da ga hrvatski tabloidi uhode gdje god stigne, super je poznat u svojoj zemlji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije nekoliko dana obitelji u Hrvatskoj sjedile su za večerom, a nacionalne TV vijesti prikazale su me u donjem rublju na mojoj jedrilici WildChild, gdje podučavam svog ozloglašenog člana posade – pojadala se Lexi.

– Bombardirala me iznenadna neželjena pažnja dok je 75.000 Hrvata preplavilo moju web stranicu i youtube kanal!

Pernar na Karibima uči jedriti kod blogerice: 'Boji se sapuna za suđe, samo želi biti snimljen'
Pernar na Karibima uči jedriti kod  blogerice: 'Boji se sapuna za suđe, samo želi biti snimljen'

Bila sam jednostavno zapanjena. Iskreno, počeli su me kontaktirati hrvatski novinari, koji me još uvijek pokušavaju dobiti za intervjue o mom članu posade. Tvrtke žele da sponzoriram njihove proizvode…! To je sve tako ludo – kaže kapetanica i jasno poručuje:

– Upućujem poruku Hrvatskoj: Svi koji me nazovu da pitaju nešto o mom članu posade, odmah će biti blokirani, a poruke izbrisane. Imate li pitanja o Ivanu – pitajte Ivana!

Ovo bi moglo biti šokantno za sve Hrvate koji su opsjednuti mojim članom posade, ali moja web stranica, blog i YouTube kanali su zapravo o meni i mom životu, moj član posade je samo kratkoročno usputno sjecište u mom svijetu. Nisam imala pojma da će moj posljednji blog postati međunarodna vijest, a ovo mi predstavlja veliki problem – žali se Lexi.

Ivan Pernar ima novi posao: Saborsku fotelju zamijenio je štandom za 'bookiranje' izleta
Ivan Pernar ima novi posao: Saborsku fotelju zamijenio je štandom za 'bookiranje' izleta

– Dakle, kada se medijska oluja smiri… i za moje redovne čitatelje koji me prate… ovaj plimni val ludosti koji je pogodio moj život utjecat će na moje buduće pisanje. Prvi put ikad… moram cenzurirati ono što pišem. Od sada moram štititi svoju posadu od šakala i biti mnogo gluplja i neizravnija u svojim budućim blogovima.

Žao mi je što ću morati biti neodređen sada i u budućim blogovima… paparazzi su to uništili – poručila je Pernarova učiteljica jedrenja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a