Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BMW-om pomela terasu kafića, kroz staklo joj se zabila greda

Drveni inventar terase kafića probio je vjetrobransko staklo i promašilo vozačicu BMW-a koja je pomela terasu. Ona je izbjegavala nalet na auto koji se isparkiravao u osječkoj Ulici kardinala Stepinca

Foto: snimio čitatelj/24sata
127 komentara

Samo srećom nitko nije nastradao kad je vozačica BMW-a izletjela s ceste i zabila se u terasu kafića u osječkoj Ulici kardinala Stepinca. Naime, u tom trenutku nikoga nije bilo na terasi, a vozačica je zadobila lakše ozljede.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Do nesreće je došlo kad je na prometni trak kojim se kretao BMW, jednim dijelom svog vozila, izašao vozač koji se isparkiravao sa bočnog parkinga u suprotnoj traci. Nije ostavio dovoljno prostora vozačici koja se uplašila sudara pa je refleksno skrenula udesno, prema kafiću. Terasa kafića, koja je ograđena samo drvenom ogradom, posve je uništena jer je vozačica proletjela kroz cijelu terasu. Jedna debela drvena greda zabila joj se u gornji dio vjetrobranskog stakla pa je imala sreću što ju nije probila.

kolodvor U JUTARNJIM SATIMA Vozač BMW-a zaustavljao ljude u Podstrani i prijetio pištoljem

- Čini mi se da je vozila malo brže nego što bi trebalo, čim ju je auto koji se isparkiravao tako iznenadio. Ja sam baš izlazila iz kafića prebrisati stolove na terasi kada je, ispred mene, zabila u sve. Dobro da nisam izašla par trenutaka ranije jer bi me pregazila - kaže Valentina Soudil, vlasnica kafića dodajući kako je odmah pošla pružiti pomoć vozačici koja je bila u šoku, ali bez vidljivih ozljeda.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Ipak, pozvana je Hitna pomoć koja ju je odvezla, a po automobil je došla vučna služba.

Možda vas zanima i ovo:
Message