News

Komentari 199

BMW-om se zabio u njih: Dijete i roditelji su u induciranoj komi

BMW-om se zabio u njih: Dijete i roditelji su u induciranoj komi

Vozač BMW-a koji je došao do naplatne kućice vozio je neprilagođenom brzinom i naletio na Škodu mađarskih registracija koja je u tom trenutku usporavala zbog Audija koji je stajao ispred rampe naplatne kućice

Troje ljudi teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći u četvrtak oko 12.40 na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba na autocesti A4. Stradali roditelji i dijete su u induciranoj komi, doznaje RTL iz neslužbenih izvora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozač BMW-a koji je došao do naplatne kućice vozio je neprilagođenom brzinom i naletio na Škodu mađarskih registracija koja je u tom trenutku usporavala zbog Audija koji je stajao ispred rampe naplatne kućice, priopćila je policija. 

Škoda je od udarca odletjela lijevo, naletjela na betonski zid i naplatnu postaju nakon čega se okrenula oko svoje osi naletio na drugu naplatnu postaju. Prednjim dijelom je zatim udarila u Audi. U Škodi su bili roditelji i dijete koji su teško stradali u nesreći. 

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom.

Postaja je odbačena na ulazni trak naplatne postaje Sveta Helena i metalnim dijelom je udarila u Ford poljskih registracija.

Iako je automobil udario u stranu na kojoj je sjedila, djelatnica naplatne postaje koja je bila u kućici srećom nije ozlijeđena. 

Najčitaniji članci