News

Komentari 16

Bočkaja optužili da je pijan na benzinskoj ozlijedio dvoje ljudi

Bočkaja optužili da je pijan na benzinskoj ozlijedio dvoje ljudi

Tužiteljstvo ga tereti da je pobjegao s mjesta nesreće a da im nije pružio pomoć iako je vidio da je jedna od njih pritisnuta uza zid i da se ne može pomaknuti

Osječko Općinsko državno odvjetništvo optužilo je 23-godišnjeg nogometaša NK Osijeka Petra Bočkaja da je pijan u ožujku Mercedesom uletio u prostorije benzinske postaje u Osijeku i pritom lakše ozlijedio dvije djelatnice, nakon čega je pobjegao a da im nije pružio pomoć.

Ne otkrivajući njegov identitet, tužiteljstvo je u srijedu izvijestilo da je Bočkaj Mercedesom uletio u trgovinu Ine 1. ožujka nešto prije ponoći, pod utjecajem najmanje 1,86 promila alkohola, nagurao police s robom i prodajni pult na 36-godišnju i 35-godišnju djelatnicu, koje su lakše ozlijeđene.

Okrivljeni nogometaš najprije se parkirao ispred trgovine, u koju je ušao njegov suvozač, a dok ga je čekao, "zbog alkoholom umanjenih psihofizičkih sposobnosti", nije ugasio motor niti je mjenjač stavio u neutralni položaj, nego se okrenuo prema suputnicama na stražnjem sjedalu.

U tom je trenutku bez razloga pritisnuo papučicu gasa pa je automobil naglo krenuo naprijed i najprije prošao pokraj žene na ulaznim vratima trgovine, a zatim je ozlijedio 36-godišnju i 35-godišnju djelatnicu na koje je prednjim dijelom nagurao police i pult.

Tužiteljstvo ga tereti da je pobjegao s mjesta nesreće a da im nije pružio pomoć iako je vidio da je jedna od njih pritisnuta uza zid i da se ne može pomaknuti.

(abe)

Najčitaniji članci